Scudo Sports

sigma 1009 yardım.

mohsen bal

Üye
Tepki
18
yaklaşık 1700 km yapmıştım,ve aniden bütün verileri sıfırladı,,birkaç düğmesine bastım veriler tekrar ekranda görüldü ama tekrar kayboluyor..
ne yapabilirim..o kadar km boşuna gitmesin :))

Scudo
Şimdi sana ezbere anlatamam ama verilerini girebiliyorsun ayarlara gir (1009 kullanmadıgım ıcın hangi düğme bilmiyorum) düğmelerden birine sabit basınca giriliyordur muhakkak ayarlara ve istediğin sayıyı yazabilirsin.Hatta zaman saklaması da varsa saati de girebilirsin.ben daha önce 1106 kullanıyordum 1606 ya geçtim hiçbir sıkıntı yok aynen yazabildim değerleri.

Kullanım kılavuzunda yazıyor Ferhat abimin anlattıkları.Yeni sigma serisinden bir cihaz aldım oradan biliyorum :)

Aynı olay az önce benim başıma geldi sadece kaç km yaptığım kısım sıfırlandı diğerleri aynen duruyor, umarım dediğiniz gibi ayarlardan girilebiliyordur.

@Giray Koç

istediğin değeri girebiliyorsun....

1009 larda total kilometreni ve total süreni setup kısmında ekleyebiliyorsun setup yaptığın yere gir devamında zaten görürsün.

@Giray Koç

Evet aynen o toplam kilometreni verir.

Dostum bir tanesi günlük km hesaplıyor yani gün içinde sıfırlaman için total olanı sadece ayarlara girerek sıfırlayabılırsın günlük olanı reset tuşuna sabit basarak resetlersin.Senin anlattığından benim anladığım günlük sıfırlanmış total odo 298.Sen ayarlara yani setup kısmına girip o 298 yerine istediğini yazabilirsin.

günlük diye ayrı bir bölüm yok makine sigma 1009 total odo kısmı var orada da 298 yazıyo

arkadaşim bende aynı sigma 1009 kilometre saatini kullanıyorum.
şöyle diyelim clock saat bunu biliyorsundur.
(TOTAL ODO) toplamda yaptıgın kilometreyi gösterir.
(TOTAL TIME)bisiklet üzerine yaptıgın toplam saati gösterir.
(TRİP.DİST) bu ise günlük yaptıgın km yi gösterir. istersen reset tuşuyla 0larsın
(TRİP.TIME)günlük yaptıgın km zamanı gösterir. istersen reset tuşuyla 0 larsın
(AVG.SPEED) ortalama hızını gösterir.istersen reset tuşuyla 0 larsın
(MAX.SPEED)bisikletle en yüksek hıza çıktıgını gösterir.istersen reset tuşuyla 0 larsın.
settings kısmından tekerlek ayarını ve toplam km ve toplam bisiklet üzerinde ğeçen zamanı ve saati ayarlaya bilirsin.
bu link belki yardımcı olabilir.

(link)

Geri