Scudo Sports

Sigma 1009 STS aldım

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Ama ayarını doğru yapip ysapmadğıma emin değilim doğru ölçmesi için ne yapmam gerekiyor?

Lastik;schwalbe black jack 26x2.10

Bisiklet Sedona 731 HD

Scudo
Sigma iyidir sıkıntı yaşamazsınız ama doğru ölçüm yapabilmek için teker çevresini doğru girmek gerekir.
Tekerlek çapını en doğru şekilde şöyle girersiniz:
Düz bir yerde ön tekerleğin sibonu yere dik bakacak şekilde getirirsiniz,
O noktaya bir kalem koyarsınız,
Tekerleği yerde tam bir tur attırırsınız, sibop yine yere gelir,
Orayada bir kalem koyarsınız ve arasındaki mesafeyi metre ile ölçersiniz.
Bu sizin tekerlek çevrenizdir.
Tekerlek çevresini mm cinsinden ayarlar kısmına girersiniz.

Bu arada video çok iyi anlatmış.

Merhaba. öncelikle hayırlı olsun. bu modelde ekran aydınlatması var mı? almayı düşündüğüm bir cihaz.

lastik ölçülerine karşılık gelen set up kodunu doğru girersen sorun yaşamazsın.. :)

bende bc 12.12 aldım sts aldım da türkçe menü yok sizde de öle mi acaba?

Türkçe menü olması gerekirdi benim bildiğim kadarı ile

@alperen_69
Valla karıştırdım iyice almanca ispanyolca fransizca felan var turkce dil seçenekleri arasinda yok.aslinda cokta sorun değil genel Özellikler anlasiliyorda ince ayrıntı özellikleri cozemedim malesef:)

bike and outdoor

aldığınız yere sordunuzmu bari çünkü onlar aslı bisikletten alıyorlar yani türkçe olması gerekir aslında

alırken sorma gereği hissetmedim türkçe olur diye düşündüm daha sonra da yolum düşmedi hiç.ama gidip soracam bakalım

yardımlar için teşekkürler videodaki metre ile ölçme işini yapmak daha basit ve doğru

@kemal.bahadır

kemal kardeşim türkçe yokmuş ,distribütörü aradım modellerde türkçe yokmuş

yok kullanma kılavuzundan bahsetmiyoruz cihaz içerisindeki 7 dlden biri türkçe değil

teşekkürler arkadaşlar

merhabalar, bende bu sigma 1009 sts wireless modelinden aldım. Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak: acaba bu janta takılan mıknatıs sensörün yaından her geçişinde sensörden click sesi geliyor mu sizde de? sessiz bir ortamda deneyip bana bilgi verebilirseniz sevinirim.

o ses normal kardeşim.bende ki de oyle yapıyor.her turda cıt cıt senin tabirnle click diye ses geliyor.için rahat olsun

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Sümer
Geri