Scudo Sports

Sigma 1009-1609 ve ciclo 2.2

Furkan Kılınç

Daimi Üye
Tepki
89
Bisiklet
Salcano
arkadaşlar başıltaki 3 km saatinden birini almak istiyorum fakat seçim yapamadım.
Sigma 1009 ile 1609 arasında 25 tl lik bi fark var. sizce bu farka değecek bi + sı varmı 1609 un ?
bu ikisine alternatif olarak ciclo 2.2 nasıl olur acaba ?
kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

Scudo
sigma 1609 un 1009 a göre artıları :
kronometre
geri sayım sayacı
termometre
arka plan ışığı
bir kaç tane de daha özelliği vardı

Merhaba

Ciclo 2.2 yi bilmiyorum.Ancak 1609 ile 1009 arasindaki en onemli fark kadans sensorudur.

Benim tavsiyem biraz daha fazla para verip 1609 STS alman.Kadans bisikletciligi ciddi dusunuyorsan onemli bir veridir.Ben 1609 kullaniyorum ve cok memnunum.

1609 dan kadans kiti çıkıyormu yoksa kendimiz sonradanmı alıyoruz ?

@furkan32
kadans kitli versiyonları da var ama tek alıp sonradan da alabilirsiniz.

Çok uzun zaman olmuş ama ben 1609 almayı düşünüyorum sundu bisiklet com da var şuan. Şimdi ben bunu alırsam hız ölçümü yapan sanırım kadans, içinden çıkacak değil mi yani ek bir şey almam gerekmeyecek. Link paylaşamıyorum bulursunuz sanırım fiyatı 200₺ makul geldi.

@BLCK_HCKR Kadans dakikada kaç tur pedal çeviriyoruz onu ifade ediyo, sensörleri ayrıca satıyo sigma. Ayrıca bana göre, kablosuz km saati alınacaksa, daha gelişmiş sorunsuz kablosuz iletişim için yeni modelleri tercih etmek yerinde olacaktır. Çünkü eski modellerde bağlantıda gecikmeler ve kopmalar sık rastlanan sorunlardı. Fiyat makul gibi görünüyo olabilir ama biraz kullanıp pişman olunca satmak da zor olur, ucuz pahalıyı geçer yani.

Yok kablolu alacağım şimdi ben bunu alırsam hızı ölçemez değil mi çünkü bildiğim kadarıyla hızı göstermek için kadans gerekiyor. Peki toplam 200₺'yi geçmeyecek şekilde kadans ile beraber satılan bir şey önerebilir misiniz decathlon'da görmüştüm ondan daha iyileri vardır sanırım.

Edit : Araştırmalarım sonucunda kadansın hız ile bağlantılı olmadığını gördüm yani benim için önemli olan anlık hız toplam km falan o yüzden sundu bisikletten 1609 almaya karar verdim, iyi günler.

Son düzenleme:
@BLCK_HCKR Sigma doğru seçim ama dediğim gibi eski model kablosuzlar pek memnun etmeyebilir. N11'den baktım, kablolu 5.16 ve 7.16 lar 169-179 TL, akşam ve gece sürüşlerinde arka ışık da olsun diyene 210 TL'ye üstelik daha fazla fonksiyonlu 14.12 var. Hepsi kablolu modelleri tabi. Kendim de 5 yıldır kablolu kullanıyorum, pili kolay kolay bitmiyo, 1 defa değiştrdim. Sorun da yaşamadım daha.

@firestone 14.12 hem indirimde hem de 1609'dan daha çok fonksiyonu var alırsam bunu alacağım o zaman teşekkürler .

• Beğen
Tepkiler: yugioh
Geri