Scudo Sports

Sigara ve bisiklet

mahmut22

Üye
Tepki
39
sizce sigara bisiklet sürmenizi etkiler mi ? ne derece etkiler ?

Scudo
Çok etkiler, yaşıtınız biri ile koşu yarışı yapın farkı görün, nefes almanız içmeyen bir insana göre daha zor olduğu için performans kaybı yaşarsınız kısa sürede tıkanırsınız

bugün biraz öyle oldu zaten daha 1. yokuşta tıkandım gibi :D bıraksam mı acep :)

bisikleti etkiler ama nasıl... Daha iyi donanım alamazsın, daha iyi besin alamazsın, daha iyi yaşamazsın :))
[video=google;-7032825356513183711]http://video.google.com/videoplay?docid=-7032825356513183711&hl=en[/video]

Bu da yukarıdaki sorunlardan beni kurtaran videodur bir dene

@tunckuyel

video için teşekkürler.Önerebileceğim birsürü arkadaşım var.
Umarım bu video onlara da yardımcı olur.

Çok çok etkiler çok çabuk bir şekilde kesilirsiniz boğuluyor gibi olursunuz zaten hiç başlamamış biri neden sigaraya başlar çözebilmiş değilim

Sigara , aşırı alkol , düzensiz beslenme kişinin kendi seçimidir.

Ama her seçim diğer bir seçimi eler.Yani vermeniz gereken karar şu sporcu olmak mı ? , olmamak mı ? , sağlıklı olmak mı ? , olmamak mı ?

İki kelimeyi yanyana görünce bile bir an mantığım kabul etmedi ikisini birlikte :)

tamam, ben hobi değil aslında eskiden öyle değildi ama artık bisiklet hayatımın bir parçası oldu.sigaraya başlayalı da 3 ay oldu olmadı en iyisi yol yakınken dönmek öyle mi :D

15+15 kilometrelik mesafe 1 saat 54 dakikanın altına bi türlü inmiyordu.

3 gün önce sigarayı bıraktım, o mesafe bugün 1 saat 40 dakika sürdü.

15+15 kilometrelik mesafe 1 saat 54 dakikanın altına bi türlü inmiyordu.

3 gün önce sigarayı bıraktım, o mesafe bugün 1 saat 40 dakika sürdü.
Tebrikler motivasyonunuzu yüksek tutun kesinlikle dönmeyin sigaraya. Size güzel haber vereyim 40 tl olacak diyorlar 😄

• Hahaha
Tepkiler: Erhan Ertan
Ayrıca bıraktıktan 24 saat sonra vücuttaki oksijen artmaya başlıyormuş.

İstediğim zaman içip bırakanlardan birisiyim, yokuş çıkışlarında, depar basmada maalesef nefes kaybı yarattığı için bıraktım ve en önemlisi bıraktıktan sonra ciğerlerimde veya boğazımda oluşan balgamı geri atıyorum

Ayrıca bıraktıktan 24 saat sonra vücuttaki oksijen artmaya başlıyormuş.
Sigaranın vücuda yaptığı tahribat 5-10 seneden aşşağıya atılmaz,yok performans arttı, oksijen yükseldi,limit tavana vurdu,bunlar 3-5günde olacak şeyler değil,öyle olsa 20sene içen adam 1hafta bırakınca vücudu sıfırlar,sonra içmeye devam eder,milli sporcular dan içen var sigarayı,onlara sormak lazım performansı etkiliyor mu diye.

8 yıldır içmiyorum. Bu konuda çok netim; sigara'yı bırakamayan, bisikleti bıraksın. İsteyen bu yoruma kızabilir hiç sorun değil. Sigara pislikten başka bir şey değildir, bir keyif yada stres atma aracı hiç değildir. Keşke bunu lise yıllarımda fark edebilseydim.

Geri