Scudo Sports

Shimono 2300 3 lü aynakol

Abdülhamit Topçu

Forum Demirbaşı
Tepki
693
İsim
Abdülhamit TOPÇU
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar Drag blade bisikletimde shimono 2300 dual kontrol ve 39 52 aynakol var buna 3 lü sistem aynakol taksam destekler mi? Gördüğüm kadarıyla kolda 3 durak var ama emin olamadım.
Bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Scudo
tavsiyenizi dikkate alacağım. Bu şekilde yokuş çıkmak için biraz daha idman yapalım bakalım ne olacak.

• Beğen
Tepkiler: hakan70
Bence 3lü aynakol'a pek gerek yok..53-39 ile 1 ay kadar rampa çalışırsanız alışırsınız ama 3lü aynakol yaparsanızda arka aktarıcının değişmesi icap ediyor...2li aynakollarda kısa bacaklı aktarıcı kullanılıyor...3lü aynakolda en ufak yaprağı desteklemesi için uzun bacaklı aktarıcı şart..Kollar ise 3lü uyumludur büyük ihtimal...

@sonEr´´

Arka aktarıcı uzun bacak, ama rampa çalışmam iyi olacak sanıyorum.
180 km lik bir geziye çıktık giderken çıktığım yokuşları dönerken elimde çıktım. Onun acısıylada böyle bir arayışa girdim. Ama bisikletten önce kendime yatırım yapsam iyi olacak herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
180 km ciddi mesafe tebrikler hele yeni başlıyorsan süper....... ben 25 aşkın antremana çıkıyorum senede 2 veya 3 kezden fazla o mesafeye pek çıkmam vücutta baya yıkım yapıyor toparlama
zaman alıyor .... maratoncuların 42 km koştuklarını biliyoruz ama antr o kadar koşmuyorlar

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
3.Turum Ama idman yapıyorum tabi

bende drag blade kullanıcısıyım ben herkese sordum kimse tavsiye etmiyor 3 lü takarsan hem ağırlık olur hemde fiziksel olarak performans düşer bnce deneme tavsiye etmem

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Eğer bisikletinizi sadece geziler için kullanıyorsanız, hem spor hem de fiziksel gelişim açısından 2li aynakol kalması çok iyi.

Fakat, bu bisikleti yükleyip tur bisikleti gibi kullanıyorsanız, o zaman olabilir.

Sora kollar 3lü aynakol destekliyor. Eğer aktarıcınız yeteri kadar hareket ediyorsa, değiştirmeden bile kullanabilirsiniz.

Geri