Scudo Sports

Shimano zincirlerindeki HG..... ifadesi

Taxonera

Forum Bağımlısı
Tepki
788
İsim
Gökhan
Bisiklet
Mosso
Zinciri değiştirmem gerek alışveriş sitelerinde baktığımda. Zincirin isminde HG ifadesinin yanında bir numara mevcut vr bu numara büyük ise fiyatta farklı mesela bana uyan HG40 - 70 sanırım. Bunlar aralarında ne fark var

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Merhaba Gökhan Bey,

CN-HG40 ve CN-HG70 arasındaki tek fark iç kaplamalarıdır. Her iki zincirde 6-7-8 vites sisteminde kullanılabilir. Ancak CN-HG70 zincirin iç kaplaması kış şartlarına daha dayanıklıdır.
Zaten iç kaplama rengi diğer zincire göre farklıdır.

Ek : CN-HG70 zincir model yolı olarak 1990 yıllara ait bir zincirdir. CN-HG40 ile arasında fiyat farkı yoktur.

@Taxonera

• Beğen
Tepkiler: DeReM
@Ali Ağun Teşekkür ederim. Peki başka bir soru sorabilir miyim.

(link)
(link) >>>> (48-38-28T) bu iki ürün artı olarak (link) bu ürün üçü uyumlu olarak çalışır mı? ön aktarıcı ile aynakol uyumu konusunda tam bilgi sahibi değilim.

@Taxonera

Ben teşekkür ederim Gökhan Bey, istediğiniz soruyu sorabilirsiniz tabi ki. Dilerseniz özelden de yazabilirsiniz.

Ürünleri sorunsuz kullana bilirsiniz.

Sorunsuz kullanabilirsiniz derken yani ön aktarıcı ve aynakol uyum konusunda sıkıntı yaşamam çünkü netten falan alırsam iade falan sıkıntı yaşamak istemiyorum. Alıcam ustaya diyicem bunları monte et.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Yeri gelmişken şunu da sorayım o zaman Bisikletim salcano üsküp Aynakol da bisikletimin üzerindeki göbeğe uyar sanırım. link aşağıda
(link)

Yaşamazsınız. Ayrıca belirtmek isterim ki, internet üzerinden satın almış olduğunuz bir ürünü koşulsuz şartsız iade hakkınızın bulunduğunu belirtmek isterim. Her ne kadar satıcılar bu duruma burun kıvırsalarda bu gerçeği değiştiremezler seve seve geri alırlar. Bu tür sorunlar da ise tüketici hakem heyetleri %99 sizin tarafınızda olacaklardır ki, bu tür konular da bir endişeniz olmasın :)

Zaten bisikletiniz kare göbeğe sahip olduğu için satın alacağınız aynakol da kare göbekle geldiği için bir problem yaşamazsınız.
@Taxonera

İade konusundaki prosedürü biliyorumda işte irtibata geç kargoya ver v.s. v.s. v.s. sıkıntı yaşamak istemem aldım mı tam almak isterim.

Bu konu hakkında daha önce iki konu açtım ama siz sanırım görmediniz. Keşke görseydiniz kimse sizin gibi istediğim bir cevap vermeyip dalga geçtiler. Bisikletimin kalitesizliğinden dolayı bu yatırımları yapmamın gereksiz olduğu söylediler.

Tekrardan teşekkür ederim. Gene sorularım kafama takılan cahiliğimi giderecek :) şey olursa özelden mesaj atarım.

İyi geceler. vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

@Ali Ağun

@Taxonera
Ben teşekkür ederim. İztediğiniz vakit ve zamanda mesaj atabilirsiniz. Müsait olduğumda cevaplarım. :harika:

Geri