Scudo Sports

Shimano Tourney (Tz -50) İnceleme

MAERKEK

Forum Bağımlısı
Tepki
1.946
İsim
MAERKEK
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Diğer
Bir önceki konumda ( Arka Arttırıcıyı Yamulttum ) arka artırıcımı ve zincirimin işinin bittiğini anlatmıştım . Bu konuda ise bildiğinden şaşmayacaksın diyerek yeni aldığım shimano tourney tz-50 ' yi kısaca tanıtmak istedim .

(link)[/URL]

Öncelikle malzemesinden başlamak istiyorum , shimano arttırıcının bacaklarında vida yerinde sert metal kullanmış ve oldukça dayanıklı (Bizzat test ettim 5 sene boyunca en az 4-5 kez ruble ile jant arasına soktum bana mısın demedi ta ki bir önceki konumda bahsettiğim olaya kadar .)
Gelelim rengine siyahın altına kırmızı kullanmaları bence çok hoş olmuş ayrı bir hava katıyor kendisini bisiklete ilk bakışta belli ediyor .
Ve en önemli mevzu ise sizin istediğiniz vites geçişini çok rahat yapabiliyor çok seri vites geçişlerine sahip . Bu mevzuyu şöyle anlatayım ben dağ bisikletinde kullanıyorum bazen trafik ışıklarında aşırı ivmelenme ile kalkıyorum birkaç defa arabaları bağırtarak yanımda geçenler olmuştur . İşte o anlarda vites geçişindeki seriliğini belli ediyor . Bir dağ bisikletini kalkış anında sanki ince teker şehir bisikleti seviyesine getiriyor diyebilirim .
Eksik tarafı kurarken ortaya çıkıyor . Basit bir vida ve pul ile yerine sabitliyorsunuz vites telini alttaki gördüğünüz küçük somunun altına sıkıştırmanız gerekiyor . Üstünde iyi bir tel gerdirme yok var da o da ince ayar için koymuşlar. Bu yüzden pense ile teli iyice asılıyorsunuz kendinize .
Ben özceylanlar bisikletten (link) 22,5 tl ' ye aldım .

(link)[/URL]

Kısacası shimanonun üst seviye viteslerin perfonmasına yakın fakat ucuz ve şık bir arka arttırıcı istiyorum diyorsanız bu ürünü şiddetle size tavsiye ederim . Bir diğer deyişle fiyat / perfonmans ürünüdür .

Umarım yararlı olmuştur , anlatımda bir sıkıntım varsa mazur görünüz .

• Beğen
Tepkiler: kaju ve brdtl
Scudo
Geri