Bahadır Ustaoğlu
Daimi Üye
- Tepki
- 172
- İsim
- Bahadır
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Arkadaşlar aklımda Deore LX hidrolik set almak vardı fakat sanırım işler planladığım gibi gitmicek... Daha uygun bir set bakmaya başladım fakat kötü birşey olmasınıda istemiyorum...
Bianchi Dakar'ın orjinali Acera idi fakat ön telli tektro disk fren arka shimano v-frendi. En azından orjinalinden biraz daha iyi olsun istiyorum...
Acera hidrolik setin fiyatı 462tl olarak gözüküyo ama bu setin içinde iki adet mi disk fren var yoksa bir adet mi bilmiyorum. Ayrıca Acera setten yeterli performansı alabilirmiyim...
Set bu;
(link)
Ayrıca bir sorum daha olcak...
Jant almayı düşünüyorum ort. 40tl gibi fiyatları var fakat bunlara sanırım telde almak gerekiyo... Tel fiyatlarında ise kafan biraz karıştı, 64 adet tel 5tl diyor bu 64x5 anlamına mı geliyor acaba
Jant telleri;
(link)
Bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim...
Bianchi Dakar'ın orjinali Acera idi fakat ön telli tektro disk fren arka shimano v-frendi. En azından orjinalinden biraz daha iyi olsun istiyorum...
Acera hidrolik setin fiyatı 462tl olarak gözüküyo ama bu setin içinde iki adet mi disk fren var yoksa bir adet mi bilmiyorum. Ayrıca Acera setten yeterli performansı alabilirmiyim...
Set bu;
(link)
Ayrıca bir sorum daha olcak...
Jant almayı düşünüyorum ort. 40tl gibi fiyatları var fakat bunlara sanırım telde almak gerekiyo... Tel fiyatlarında ise kafan biraz karıştı, 64 adet tel 5tl diyor bu 64x5 anlamına mı geliyor acaba
Jant telleri;
(link)
Bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim...