proxymus Üye Kayıt 14 Eylül 2009 Mesaj 58 Tepki 72 Şehir İstanbul/Arnavutköy/Bahçeşehir Bisiklet Kron 5 Nisan 2022 #1 Merhaba geçmişte bisikletim varken almıştım kasık sakatlığı yaşayınca bisikleti sattım. Pedalları kutusundan çıkarıp kullanmak nasip olmadı sıfır kutusuyla eksiksiz duruyor. Piyasadaki fiyatlara bakıp ona göre yazdım. İstanbul Bahçeşehirdeyim dileyen arkadaşım gelip eldende teslim alabilir. Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 10 Nisan 2022
Merhaba geçmişte bisikletim varken almıştım kasık sakatlığı yaşayınca bisikleti sattım. Pedalları kutusundan çıkarıp kullanmak nasip olmadı sıfır kutusuyla eksiksiz duruyor. Piyasadaki fiyatlara bakıp ona göre yazdım. İstanbul Bahçeşehirdeyim dileyen arkadaşım gelip eldende teslim alabilir.
Burak Uğurlu Forum Bağımlısı Kayıt 15 Kasım 2020 Mesaj 1.172 Tepki 3.930 Yaş 43 Şehir İstanbul İsim Burak Uğurlu Başlangıç 1993—94 Bisiklet Scott Bisiklet türü Dağ bisikleti 5 Nisan 2022 #2 Güzel Pedal. Alana hayırlı olsun. Tepkiler: proxymus
proxymus Üye Kayıt 14 Eylül 2009 Mesaj 58 Tepki 72 Şehir İstanbul/Arnavutköy/Bahçeşehir Bisiklet Kron 8 Nisan 2022 #3 Pedal satılmıştır