Scudo Sports

shimano mu tektro mu

kitano

Üye
Tepki
4
arkadaşlar merhaba yeni bir bisiklet almak istiyorum.aynı modelin üzerinde iki farklı hidrolik disk fren var.biri shimano diğeri tektro dolayısıyla fiyatlarıda farklı.sorum şu aralarında performans olarak fark olurmu hangisini tercih etmeliyim.

Scudo
@kitano

Shımano almalısın. Çünkü bir sorun olduğunda müdahalesi kolay. Fren performansı açısından sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: kitano
evet shimano iyidir ancak unulmamlıdır ki tektro da kendi has fren üreten bir firmadır. bu açıdan hem fiyat hem de performan açısından (modelini bilmiyorum yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz) tektro diyorum.

Corratec motion olabilirmi :) eğer başka modelse bile ikisinide gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
tektro aurigo kullanıyorum gerek disk sürtmesi gerek fren performansı gerek parça kalitesi olarak bence giriş seviyesinden iyi hatta deoreli arkadaşların bisikletleirnide kullandım dozajı bence daha iyi :D fiyatları deoreler sanırım komple set 250 civarı tektro işse 200 civarı forumda birisi aurigo pro satıodu onada bir bak istersen 220 tlmi neydi performansı her ikisindende iyi ;)

• Beğen
bende oğuzhan arkadaşın kullandığı frenden kullanıyorum. şu ana kadar olumsuz bir durum yaşamadım.

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın bazı gelişen olaylar sonucunda yarın bisiklet alma ihtimalim doğuyor.2model var aklımda 2side aynı seri herşeyi aynı sadece frenleri farklı birinde SHIMANO AM395 var diğerinde TEKTRO HDC300 var arasındada 20lira gibi bir fark var hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler...

Geri