Bora Kıraç
Aktif Üye
- Tepki
- 404
- İsim
- Bora Kıraç
- Bisiklet
- Scott
Uzun zamandır yazmayayım diyorum ama dayanamadım. Eylül ayı civarında türemeye başlayan "Sezon bitti abi", "Bisikleti Kaldırıyorum" mesajları gerçek manada sinirimi bozuyor. Yahu, Türkiye'nin iklim şartları düşünüldüğünde bisiklete en uygun dönemler Nisan-Mayıs - Eylül - Ekim dönemleridir. Hatta şu anda içinde bulunduğumuz Kasım ayı da gayet bisiklete elverişli bir hava sunuyor bize. Bir İstanbul bisikletçisi olarak benim en çok keyif aldığım turlar genelde Ekim-Kasım yada Mart - Nisan - Mayıs döneminde yaptığım turlar oluyor hatta ağır kar yağışı olmadığı sürece Aralık - Ocak döneminde bile sürüyorum. (Doğu illerde yaşayan arkadaşların durumu farklı tabii ki)
"Bisiklet Sezonu" dediğimiz şey yapış yapış sürüş yaptığımız Haziran - Temmuz - Ağustos dönemi midir?
Bisikletforum'a üye olup sayfalarca paylaşım yapmanıza neden olacak kadar sevdiğiniz bisiklet sporu aslında 3-4 aylık bir heves midir?
Son sözüm de en ufak yağışta indoor trainer'lara çıkmaya başlayan arkadaşlara : Çok şey kaçırıyorsunuz! Kışın daha az trafik, daha az gürültü, daha fazla keyif ve huzur var bisiklette. Bir daha düşünün
"Bisiklet Sezonu" dediğimiz şey yapış yapış sürüş yaptığımız Haziran - Temmuz - Ağustos dönemi midir?
Bisikletforum'a üye olup sayfalarca paylaşım yapmanıza neden olacak kadar sevdiğiniz bisiklet sporu aslında 3-4 aylık bir heves midir?
Son sözüm de en ufak yağışta indoor trainer'lara çıkmaya başlayan arkadaşlara : Çok şey kaçırıyorsunuz! Kışın daha az trafik, daha az gürültü, daha fazla keyif ve huzur var bisiklette. Bir daha düşünün