Scudo Sports

Sevr Ilan Edildi!!!!

Sefa Ayrılmaz

Aktif Üye
Tepki
73
Bisiklet
Cannondale
Verili tarihten bir gün önce 14 Temmuz 2011′de , 13 vatan evladının şehadetiyle birlikte ÖZERK KÜRDİSTAN İLAN EDİLDİ!
Söz bitti! Konuşacak birşeyimiz yok.. Yapacak işimiz çok!

91 yıl önce SEVR anlaşması imzalanmıştı. Bir ay sonra yıldönümü. 90′larda YENİDEN SEVR projesinden sözettiğimizde birileri ‘paranoya’ demişti. Buyursunlar şimdi!

Sevr, iki aşamada uygulanacaktı. Önce ‘yerel özerklik’ sağlanacaktı. Suriye, Irak ve Türkiye sınırındaki bölge özerk olacaktı. Sonra, Bağımsız Büyük Kürdistan kurulacaktı. Milletler Cemiyeti özerklik isteyenlerin arkasında duracaktı! Türkiye, bu bölgeler üzerindeki bütün hak ve sıfatlarından vazgeçmek zorunda kalacaktı. Plan 1920 de buydu.. Başarısız oldu. Peki ya şimdi…

Öcalan’ın avukatı Ahmet Zeki Okçuoğlu David Philips’in Kürt raporu’nun ardından yazmıştı. Tarih 2010 Kasım ayı.

‘Kürt meselesi bölgesel bir mesele diyorlardı, bölge devletleri tutumlarını değiştirmeleri beklenmeli’

Beklerken yapılacakları şöyle sıralamıştı:

‘toplumsal, ekonomik ve siyasal istikrarsızlaştırmalar,
iç savaşlar ve bölgesel savaşlarla ekonomik yaptırımlar ,
uzun vadeli ve karmaşık stratejilerle değişimin zamana yayılması!’

Bir yıldır yapılan buydu… İlk aşama tamamlandı. BDP /PKK demokratik özerklik ilan etti! AKP ile ‘zamanlama’nın referandum öncesi karara bağlandığı birkaç gün önce açıklanmıştı…
İkinci aşamada ‘BM Koruma yasası’ çerçevesinde, Türkiye bölgede tüm ‘hak ve sıfatlarını’ kaybedecek!
Tüm vatanseverler, aydınlar ve halk BİRLİK olma sırrına eremezlerse, önce Güneydoğu’da ‘kan çiçekleri’ açacak.. Ardından planladıkları gibi Doğu Karadeniz ve batıdaki büyük şehirlere yayılacak. Bu oyunu bozmak bizim elimizde! 17 temmuzda şehitlerimiz ve milli bütünlük için Taksim meydanına!

Scudo
Banu avarın Tüm belgesellerini izlemişimdir.Bu bilgileri yakınlarıma aktardıgımda Alay edici bir şekilde gülüyolardı.Şimdi ise Aglayacak Hallerine gülüyolar..

• Beğen
Tepkiler: A.Kadir Ünal
Evet bizi bölmek istiyorlar, ama lütfen oyunlara alet olmayalım. Bu ülkede kaos olmasını istiyorlar, çünkü işlerine geliyor. Ama lütfen pkk'yı ayrı tutalım, kandırılan kürt vatandaşları ayrı tutalım. İşte bunu beceremessek o zaman bölünürüz.

@Özgün ÇETİN

Özgün Çetin,

Mantıklı yaklaşmışsın duruma. Ülkemizde sürekli kirli oyunlar oynanıyor. Kaos istiyorlar evet. Kaosu yaratanlar ayrı. Haklısın. O ismini telafüs etmekten nefret ettiğim 3 harfli örgütü ayrı tutmak gerekiyor. Benim babam Kürt annem Türk. Ne olcak şimdi. Berim Milletim Tek, Vatanım Tek ve Bayrağım Tek. O da içinde yaşadığım Türkiye'dir Cumhuriyetidir.

Yapılan şerefsizlikler beni geriyor. Hepimizi geriyor. Vakti zamanında Amerika'da, Amerika halkı hep birbirini öldürdü. Bilen bilir eski zamanı. Amerika'da yıllar süren çatışmalar oldu. Kendi halkı yine kendi halkını öldürüyordu. Eyaletler ! Sonra ne oldu hepsi şuan tek çatı altında. Bayrakların 53 tane yıldız herbiri bir eyaleti temsil eder. Adamlar şuan ne kadar ilerde besbelli. Sonuçta şuan sorunları yok. Özgürler. Kim demişti Amerika Özgürlükler Ülkesi diye ! Bilmem öyle midir ! Herhalde öyledir.

Bizlerin ülke olarak çok şeyleri aşmamız gerekecek. Öncelikle bütün olmalıyız.Herşey burdan başlar işte. Tek parça olduk mu yıkamaz kimse bizi.

Her neyse. Bilen biliyor neler oldugunu. Bilmeyen de öğrensin araştırsın. Yanlıl duyumlara , yanlış söylenenlere inanmasın.

Bu arada cahil kısım çok kötü. Hepsi beyinsiz. körü körüne inanmışlar birşeylere. Onlardan da nefret ediyorum. Kınıyorum! EĞİTİM ŞART...

• Beğen
Tepkiler: Uğur Demirtaş
Bu oyun 100 senelik.İlk önce milli duygularımızı sömürdüler.Şimdide içimizdeki Atatürk sevgisini siilmeye calışıyorlar.Her yerden kuşatılmışız.ama beceremediler.Kaleyi içten çökertmeye çalışıyorlar.

ben Atatürk'ü hiç görmedim. okudum. evlenmiş mesela. eşi çok kültürlü bir kadın ama öyle bir adamı taşıyacak kadar olgun değil. boşanmış. 33 tane kayıtlara geçmiş kadın arkadaşı olmuş. sadece rakı ve leblebi ile kurduğu sofralarda her datayı konuşurmuş. kendine güvenmeyen bürokratlar, Atatürk'ün olduğu danslı toplantılara karılarını getirmezlermiş. vals yapmayı, zeybek oynamayı severmiş. canakkale savaşlarında, ölmeyi emretmiş bir komutan; 57. alaydan kimse dönememiş evine. ezanı Türkçe okutmuş, Kur'an-ı Kerim i Türkçeye çevirtmiş. Türk hukuk kitapları Onun devrinde herkesin anlayacağı bir Türkçe ile yazılmış. şimdiki gibi değilmiş. çocukları çok severmiş. bilmediğimiz manevi evletlerı da var. Türk kahvesine bayılırmış. bazı geceler 2 saat, çoğunlukla daha az uyuduğu olurmuş. okuduğu kitaplara aldığı notları Anıtkabirdeki kütüphanesinde görebilirsiniz. ne biliim, hiç görmedim ben Atatürk'ü.

bu bir operasyondur ,,,,,büyük israili kurmak istiyorlar kürtleri kullanacaklar nihai hedef siyonistlerin büyük ideali olan büyük israili kurmaktır ,,,
ne hikmetse büyük petrol şirketleri ve silah sanayicileri yahudilerin elindedir ,,biz yahudi düşmanı değiliz ,,,,,ırkçı değiliz ırkçılık bize yakışmaz ,,,yahudiler çok önceleri kutsal topraklarda zati yaşıyorlardı ,,,,,,dünyanın her tarafına yayılmış yahudileri bi yerde toplamak lazımdı ikinci dünya savaşı sonucu filistin toprakları ele alındı .....
evet bop nedir onada bakmak lazım ,,,,,,,siyonizm yayılmacıdır ,,,siyonistlerin bu tavırlarından yahudilerde şikayetçidir ,,,,,,,,,,,,,öldürülen vatandaşlarımızın tazminatı verilmeli bu da başlı başına bi konudur ,,,,,,,,,,,,,israil hükümeti ile eskisi ile artık dost olunmaz,dikkat edin üçlüye kimdir bunlar israil -ingiltere -abd ,,bunlar esas olayın perde arkasındaki süper güçlerdir ..............bunlardır türkiyeyi köşeye sıkıştırmak isteyenler ,,,,,,,,,,,,,,,türkün türkten başka doğuda dostu yoktur rus olsun çin olsun herkez menfatini gözetir dış politikada yumruğunuzu masaya vurmak için silahlarınızın güçlü olması lazım ,,,,,,
bakın 1923 de meclis kuruldu 25 de isyan başladı neden ,kürt isyanı ingilizler kışkırttı neden çünki gazi kerkükte bizimde hakkımız var deyince anında şeyh sayidi öne sürdü ingilizler ,,,,ingiliz senin ülkene bakar etnik problem var ise onu kaşır 200 sene boyunca kürtler ayaklanmıştır bunların nedenlerine bakmak lazım,,,,,,osmanlının güçlü günlerini arıyorum kanuni ,fatih ,yıldırım beyazıd akdeniz bizimdi ,,,osmanlı hakimdi ,,,unutmayın petrolün bulunması ile osmanlıyı petrol sahalarından def etmenin yoluna önce ingilizler baktı ve biz almanlar ile müttefik idik ingiliz asla unutmaz çanakkaleyi ve hatta kuk savaşını osmanlı ordusu bağdat ı vermemek için kuk savaşında ingilizleri tepelemiştir ingiliz bizi niye sevsin ,,esas büyük darbe çanakkalede verilmiştir fransıza italyana ve ingilize bu savaş neticesi çarlık rusyası gümbür gümbür devrilmiştir ve ayrıca siyonistlerin işine asla gelmedi ulusal kurtuluş savaşı
dersim isyanına bakın arkasında ingilizi bulursunuz,,,,
dünya enerji kartelleri ülkemizin doğusunda bir devlet yaratmak istiyorlar bunlar enerjiyi elinde tutan dev şirketlerdir ,,,,,dikkat edin enerji yolları ,gaz var orda adres belli gaz sektörleri petrol sektörleri bunlar savaş çıkartır onların
tetikçileri başkanları vurur ,,,,,yan sanayileri silah sektörleri bir taşla iki kuş vurur bunlar insanların birbirini kırmasından para kazanır vietnam savaşı abd ordusunun vietnamda zafer kazanması için değildi savaşı uzun vadeye yayacak olan politikacılar sayesinde silah sanayicilerin orduya silah satması idi,,
helikopter satmak tank satmak uçak satmak ,,,
abd de bunlar hep özel sektördür ,,,
ordu ile sanayinin iç içe geçmesi kenedinin başını yemiştir ve abd halkına kan ve gözyaşı olarak dönmüştür vietnam budur anlamsız savaşta 53.000 abd askeri ölmüştür ,,,,
vatan bölünmeyecektir .........bu ülkenin içinden kimse asla düşünmesin bi devlet çıkacağını ecdadlarımızın ruhu isyan eder nerde ,,,,kuk ta nerde çanakkalede ,,,,,,
türk kürt çerkez yahudi rum çerkez abaza gürcü hepimiz ay yıldızlı bayrak altında toplanmışız bu vatan bizim başkalarının
tahakkümü altına asla girmeyiz türkler asla köleliği kabul etmez.................

dünya bütün insanları karnını doyurabilir ancak oburluğunu değil demiş biri (gandi), işte rönesans ile reform ile aklı özgürleştiren batı, bilimde ilerlemiş modern silahları ve doymak bilmez oburluğu ile müslüman coğrafyasını sömürmektedir, aslında tüm dünyayı. bunu da yapma yöntemleri hepimizce az çok bilinmekte.

@Gökay ÜNGÜDER

son derece haklısınız,, teyfik fikret in yıllar önce dediği gibi medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar o sömüren canavar zihniyeti işte,,, arap çoğrafyasının durumu ve afrika , geri kalmış ülkelerin yer altı kaynaklarında gözleri olanlar,, biz bunları biliyoruz ,, bunlar aç gözlü akbabalardır, tüm batı insanları bunlar gibi düşünmez ama onların dev şirketlerinde çalışırlar perde arkasında ne olduğunu bilmezler ,,,dünyada elit insanlar kümesi vardır 200 yıldır insanlığın başına bela oldular bunların isimleri vermeyeceğim....................

Kudret abi'nin bahsettiği siyonizm bazılarına komplo teorisi geliyor hatta büyük bir çoğunluğa, ama New World Order denen bir gerçek var.Uykudan uyanmak isteyenler şu bloğu okusun belki bilenler vardır:

(link)

• Beğen
Tepkiler: BULUT ÇELİK
@Özgün ÇETİN

özgür dostum,,,,naziler ne ise siyonistlerde odur bunları bileceğiz.........
tüm yahudileri suçlamak mantık dışıdır doğuda emeli olanlar var ermenistan ve kürdistan kurmak isteyenler kim onlara bakacağız bu planı 100 senedir uygulamak istiyorlar ,,neden iki ülke çıkarmak istiyorlar bura enerji geçiş koridoru gaz var kuzeyde ve petrol var güneyde ise petrol var karteller başı çeker ,,,,,,,,,,,,,,,bunları bileceğiz ..ve mit çok güçlü olacak cıa nın ve mossadın ve bu enerji kartellerinin tetikçilerini an ve an takip ederek onları etkisizleştirecekler ...bu ülkenin çok güçlü istihbarat örgütüne ihtiyaçı vardır bunları söylerken ülkenin direncini kırmak gibi niyetim yok ama daha etkin olmalı özellikle istihbarat yapmalı doğuda..jandarma ve mit beraber çalışarak önceden pusu olaylarını bilecek onları anında enseleyecekler ,,,,,,,,,,,,,önemli olan askeri öne koymadan daha etkin özel timleri devreye sokmaktır,,,,,,
yani özel kuvvetler derken işi gücü mesleği bu olan bir birim oluşturulacak en çok 20.000 kişi bak doğuda bi şey oluyormu ...........

@murat aluçlu

murat haklısın biz hoş görürüz ama tepemiz atarsada dümdüz ederiz ortalığı ,,,bunu bütün cihan çanakkalede anladı,, bu ülkenin sevdiğim tarafı budur ,,,,vatan için,, mermisiz ,o insanlar makineli tüfeğin ölüm kusan ,dakikada 600 mermi atan namlusuna doğru koştular allah allah diye ...
bu millet budur ,,,,,,,,,,,,asla köle olmaz

@Kudret Kurtcebe

Tepemiz ne zaman atacak da bu dediklerinizi yapacağız merak ediyorum. Gencecik insanlar hain pusularda, ne olduklarından, ne için öldüklerinden habersiz toprağa karışıyorlar. O zamanlar Türkiye'nin başında Atatürk gibi bir başkomutan bulunurken, şimdi vatanı karış karış satan bir vatan haini var ve ne yazık ki bu ülke onu başa getirdi. Hala şehit anaları vatan sağolsun diyor, vatanın elden gittiğinin farkında bile değiller..

ben anlamıyorum biz nasıl BOP nde lideriz söz sahibiyiz. daha kendi terör sorununu bile çözemedik.

@Semiral ÖZTÜRK

Başbakanın kendi ağzı ile böbürlene böbürlene BOP eşbaşkanıyım dediği için ne terör, ne misyonerlik faaliyetleri bitmez ülkende...Halkın %50 sinin peşinden gittiği o sözde başkan göğsünde yahudi üstün hizmet madalyası taşıyor. Bu madalya yahudi olmadığı halde kendisine verilmiş olan tek insandır Recep.

BOP= Büyük Ortadoğu Projesi = Büyük İsrail Projesi

1963 yılında bağımsızlığına kavuşmuş Kenya' nın ilk başbakanı Kamau Kenyatta' nın ağzından çıkan şu sözler aslında aynen bizimde bugün içinde bulunduğumuz karanlığı tarif ediyor.

"Misyonerler geldiğinde İncil onların, topraklar Afrikalıların elindeydi. Bize gözlerimizi kapatıp dua etmesini öğrettiler. Neden sonra gözlerimizi açtığımızda, İncil bizim topraklar onların olmuştu."

Türk halkınıda işte böyle, Atatürk devrimlerinden, ilimden, fenden uzaklaştırma politikaları güdülüyor 50 lerden beri. Menderesler in giriştiği vazifeyi bugün BOP eşbaşkanı Recepler sonuca vardırıyor. Eğitim sistemi ile ilgili yürütülen politikalara bir bakın. Aslında herşeyin cevabı orada var...!

amerika arkasında:::::israilin bize sattığı heronlardan biri 24 saat kayboluyor uçak israilden çıkıyor....israilin açıklaması şu yolunu kaybedince buraya geliyo....perde arkasında ise istihbarat var bizim bilgileri israile hortumluolar...13 askerimiz şehit oldu bi el bombası ile ...bomba eğitimini veren de amerika ....bi arkadaşım vardı doğulu..dedi şey su bi gün gezioduk pkk lılarla karşılaştık bize çay ikram ettiler..içtik sonra sarı saçlı adamlar geldi ellerinde yüklü miktarda silah..pkk ya verdiler...dediği aynen bu idi....pkk nın karadeniz oluşumundada yakalanan bi tereristin elinden amerikan piade tüfeği cold çıkıor..bu bi tesadüfmü.....................................almanların en büyük mali kaynakları yahudilerin elinde yabu......gerisini siz düşünün............saygılar..

Bunda bizim hatamız var, kendimizi onlara kullandırıyoruz. Halkımız kötü niyetli demek istemiyorum ama cahil. Ve iktidara gelenlerde bu cahilliği körüklüyor. Çünkü ondan besleniyorlar.

Bunları bir kenara bırakıp şu tespitimi belirtmek isterim.Şehit olan vatan evlatlarının hep fakir ve gariban ailelerden gelmesi ve buna rağmen o insanların kameralar onlara çevrilince isyan etmeyip "Vatan Sağ Olsun" diyebilmeleri. İşte bu yüzden bu halk her şeyi hak ediyor.

Geri