Scudo Sports

Sevgiliye sadece ''SENİ SEVİYORUM'' demek yetmez !

Murat EVGİN

Forum Bağımlısı
Tepki
923
http://i194.photobucket.com/albums/z269/muratevgin/sevgi_ask27.jpg

Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar.
İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikler,tabii zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için.
Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki,mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki, su’ya aşık olmuştur.
İlk kez aşık olan çiçek,etrafa kokular saçar, “Sırf senin hatırın için ey su “ diye…
Öyle zaman gelir ki, artık su da çiçeğe karşı içinde bir şeyler hissetmeye başlamıştır. Zanneder ki, çiçeğe aşıktır ama su da ilk defa aşık oluyordur.

Günler ve aylar birbirini kovalar ve çiçek ;” acaba Su beni Seviyor mu ?” diye düşünmeye başlar..
Çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle… Halbuki çiçek, alışkın değildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz.
Çiçek su’ya “Seni Seviyorum” der. Su, “Ben de Seni Seviyorum” der. Aradan zaman geçer ve çiçek yine “Seni Seviyorum” der. Su, “Ben de “ der.
Çiçek sabırlıdır. Bekler.bekler,bekler…..
Artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku salamaz etrafa ve son kez su ya “Seni Seviyorum” der.
Su da ona “Söyledim ya ben de Seni Seviyorum” der ve gün gelir çiçek yataklara düşer. Hastalanmıştır çiçek artık. Rengi solmuş, çehresi sararmıştır çiçeğin. Yataklardadır artık çiçek. Su da başında bekler çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine…

Bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek çiçek, su ya der ki; “Seni ben gerçekten çok Seviyorum.”
Çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır nedir sorun diye… Doktor gelir ve muayene eder çiçeği ve sonra şöyle der doktor:
“Hastanın durumu ümitsizlik, artık elimizden bir şey gelmez.”
Su, merak eder sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar doktora.
Doktor şöyle bir bakar suya ve der ki:
“ Çiçeğin bir hastalığı yok dostum… Bu çiçek sadece SUSUZ kalmış, ölümü onun için” der.
Ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece “SENİ SEVİYORUM” demek yetmemektedir !...

Kaynak : Web

Scudo
kuru kuru kurbanın olunmaz demek gibi bişi galiba:)
tabi ki yetmez..
sözler güzeldir,değerlidir ama bunu görmek sözlerden daha değerlidir..
değer vermek,bunun sonucu olarak da emek vermek,bunu gösterebilmek,ait olduğunu hissettirebilmek,paylaşabilmek,onu hayatınızın içine yerleştirebilmek,söyleyeceğiniz en güzel sözlerden bile daha etkilidir..
zaten aksi haldeyken o hoş ama boş lafları söylüyorsanız bence yalan söylüyorsunuzdur..
"aşkım" demek bile sen benim için çok değerlisin, senin için elimden gelen herşeyi yaparım demektir aslında..
e yapmayacaksanız,daha dogrusu yapacak kadar sevmiyorsanız söylemeniz de yersizdir..
ki bi süre sonra karşı taraf bunu yavaş yavaş sezer..
hele bu içi boşluk duygusu,kendisini kandırılmış gibi hissetmesine yol açar ve iki tarafın da mutsuz oldugu kaçınılmaz son gelir..
zaten düşününce de çok yaralayıcı,çok kırıcı bir davranış..
sen benim herşeyimsiz deyince,aşkım deyince,hayatım deyince,seni seviyorum deyince, ona belli belirsiz bir söz vermiş olmuyor musunuz?
peki bu sözü tutmayınca ne olacak?
sözler sarfedilirken romantik bi an oluşucak 2 kişi arasında..
peki ya bi tarafın gerçekten karşı tarafın desteğine-ilgisine ihtiyacı oldugunda?
işte o zaman gerçek tokat gibi çarpacak..
belki fazla uzun oldu,ama bence,kesinlikle sözler güzeldir,ama gerçekten,içten geldiğinde ve zamanı gelince gösterildiğinde anlamlıdır..
aynası iştir kişinin,lafa bakılmaz..

Sevgiliye sadece "seni seviyorum" demek mi? Tabiki yetmez. Sevgilinle tatlı ve romantik sohbetler yapacaksın, başını okşayacaksın, gözlerinin içine bakıp güzel şeyler söyleyeceksin, bunları içten bir sevgiyle yapıyorsan seks düşüncesi aklının ucuna bile gelmeyecektir.

Çok uygun bir ortam olmalı. Sessiz veya hafif tonda romantik müzik çalan, çok aydınlık olmayan bir ortam mesela. Ortamda sadece sen ve O olmalı. Bu ortamda ailenden birinin olmasını düşünemem.. Romantizmin altına dinamit konulmuş gibi olur.

O ortamda büyük bir puf veya kanepe veya yatak olmalı. Oraya birlikte uzanıp konuşmak yeter. Kenarda hafif alkollü birer kadeh içki iyi olabilir.

O'na arasıra süprizler yapın. Küçük ama mutlu edecek hediyeler alın. Bir yerlere götürün. Mümkünse güzel anılarınızın gerçekleştiği yerlere.. Bir tandem edinin veya O' nunda bisikleti olsun. Tercih tandem olursa daha uygun olabilir. Bisikletle uzun yolculuklara çıkın. Birbirinizi gerçekten seviyorsanız O, bisikleti önceden sevmese de öyle bir uzun tur teklifini kabul edecektir.

Beraber yemek yapın, uzun turlarda aynı çadırda kalın.

Konunun azcık dışına çıkacağım ama evlilik töreninizi daha sade olacak düzenleyin. Kokteyl filan gibi.. Hem daha ucuza gelir. Nikahınızı tercihen romantik bir kentte kıydırın: Roma, Krakov, Prag, Madrid, Paris.....

Sevgilinize samimiyet, hoşgörü, sevgi, saygı ve merhamet içinde davranmayı sakın unutmayın. O, sizin aynı zamanda dostunuz olacağı için tüm sırlarınızı açıklamaktan çekinmeyin.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
veteriner abimin dediğine bişey eklemek istiyorum bunu bi kitapda okumuştum ama hatırlamıyorum adını yazarını genede yazcam

Bigün bi kadın psikolojik sorunları olduğu için tanıdık bi psikoloğa gider ve konuşurlar biraz daha sonra kadın kocasının kendisine evlendiklerinden beri hiç seni seviyorum dememesinden şikayetcidir. Psikolog aileyi tanımaktadır ve adamın karısını çok sevdiğine adı gibi emindir o gece hemen kadının kocasını bulur ve durumu anlatır adam büyük bi hiddetle "olurmu öyle şey sevişirken onun adını yüksek sesle sık sık söylüyorum" der ve piskolog şaşırır doğal olarak

buda farklı bi yaklaşım

Aslında konunun gidişatı olarak olurmu bilmiyorum ama herkes en cok sevdiği şiiri buraya ekleyerek bizlere paylaşabilirler...
Nasıl olur?

Yetmez tabi, bir yere götürüp karnını doyurmak lazım, aç karnına aşk olmaz. Sonra gönlünü hoş tutmak lazım, efendim sinema olur, tiyatro olur (hazır 1 YTL de olmuş), boğazda tekne turu olur, güzel olur. Zamane kızları ''seni seviyorum''a kanmıyor zira...

2 yıl 1 ay 7 gün'dür tek bi kıza aşığım, ve onunlayım...
seni seviyorum,sana aşığım,herşeyimsin,canımsın < o bunlara layık değil :) daha ötesi..

sevgiliye sevgini göstermenin tek yolu onun gözlerine bakmaktır yani gözleri yalan söylemez insanın ve bir yandanda sürç-i lisansız olarak maksadım gönül eğlendirmek değil dünyayı hayat da mutlu edebilmektir seni sen öyle ol ki hayat seni hep güzelleştirsin diyebilirsiniz ben çokça yaparım :D

bu arada murat abime teşekkürler böyle bir konu ve güzel alıntısı içün

Amaçların olmadığı sebeplerin sorgulanmadığı bir aşkta ne önemi olurki cümlelerin, içiboş sözlere kendini inandırmaktansa hiç söz duymadan yaşamak tercih edilebilir.Hissetmediğiniz halde seni seviyorum deme ikiyüzlülüğünü göstermedikçe bi sorun olmasagerek...

... ve elbette seni seviyorum demek kadar seni seviyorum dedirtmek de çok güzel....dürüst yaşamalı aşkı, sevgiyi....ben ne kadar yaptım tartışılır gerçi.....

şöyle demek lazım: "bugüne kadar birlikte olduğum hiç bir kıza seni seviyorum demedim. sen ilk ol istiyorum.. " falan filan... yalanın kuyruklusu... eee serdar hortaç ların aşk şarkıları tutarsa bu da tutmalı.... pöh

'seni seviyorum ' cümlesi kişinin karakterine göre farklılık gösterir.Malesef birçok insan bu cümlenin anlamının basitleşmesine neden olmuştur. Ama ne mutlu banaki ben o insanlar arasında değilim. Sevmek (ama birini gerçekten sevmek) bence hayattaki en güzel duygudur. Ben seviyorum ve en azından sevildiğimi hissediyorum ve mümkün olduğu kadar bunu dile getirmeye çalışıyorum ama malesef kadın erkek arasındaki farkdan dolayı kimi zaman (hissedilmediğinde) naz olarak değerlendirilebiliyor. Sevgi kolay yaşanılası birşey değil.değerini bilelim, dile getirelim ve BELLİ edelim (sadece hareketlerle değil,onun için herşeyi göze alıp kimi zamanda bencilliklerimizi birkenara atarak...) Eh tabi gerçekten seviyorsak...

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
@baymineral

abi senin bu anlattığın düğün türkiyedeki otel düğünlerinden biraz daha masraflı oluyo yaw birde öle kokteylli düğünler sosyete düğünü olduğu için biraz maliyet artıyo kaliteli içkiler işlemeli masa örtüleri ahşap süslemeli masa sandalyeler falan neyse

lafı uzatmayayım aşk aslında anlatılabilecek birşey deildir ama bence bu seni seviyorum kelimesi günümüzde cok saçma şekillerde dile getirilmeye çalışılıyor yani bu sevgiler günümüzde çorap değiştirircesine sevgili değiştirmek artık adet haline gelmiş bu konuda da kesinlikle erkekleri suçluyorum artık aşkı cok kolay bi şekilde ele geçirdikleri için aşkın bi anlamı kalmıyor bazen eski türk sinemalarına bakarken anlıyorum aşk kelimesini
oradaki aşk filmleri destan olmuş hayranlıkla yıllardır aynı filmleri seyrediyoruz söylermisiniz bana leyla ile mecnun ,kerem ile aslı vs gibi 2008 model .... ile .... gibi tarihe karışacak bi aşk karşımıza çıkabilirmi :( bence çıkamaz bu aşk kelimesi yenilir yutulur bir kelime deildir aşkın şakası yada günübirlik ilişki olamaz
neyse bende fazla uzattım herkese iyi forumlar

Aslında suçun cinsiyet unsuru yok...Günümüzde aşkı tüketen sıradan yapan her iki cinsten insanlar.İnsan doğruyu bulana kadar hatalı kararlar verebilir ama malesef bir çok insan hata yapmaktan bununla gurur duyarak ortalarda salınmakla zamanını geçiriyor.Bence herkes ne kendini ne da karşıdakini hafife almasın,sıradan olmasın...

Geri