Scudo Sports

Senin rengin hangisi?

Burcuu

Forum Bağımlısı
Tepki
668
Bisiklet
b'Twin
Renk ve kişilik arasındaki etkileşimin gücü karşı çıkılmaz bir gerçeklik olarak ortadadır. Bir çok bilimsel araştırmanın ilgi odağı olan bu ilişki, reklam ve pazarlama sektöründe de geniş bir yaşam alanı bulur kendine. Basitçe renkler kişilerin duygu ve düşüncelerini etkiler, davranışa yönlendirirken, kişinin duygu ve düşünceleri de renkler aracılığıyla gerçeklikle buluşuyor. Bisikletlerimizde durum ne, bir bakalım. Bisikletinizin rengi sürüş karakterinizi yansıtıyor mu? Yoksa bir çatışma içinde misiniz?

Yeşil Bisiklet
Yeşil rahatlıktır, aynı zamanda hayal gücünü yansıtır. Bisikletinizle uzun turlara çıkmak için hiç duraksamayın, rotanızı çizerken taşıtlardan uzak, sessiz, daha doğrusu doğanın sesine kulak verebileceğiniz yolları seçebilirsiniz. Yeşil bisikletiniz ile dikkatli ama çekingen bir karakterin ipuçlarını da veriyor olduğunuzu unutmayın.

senin-rengin-hangisi2-bisiklopedi.jpeg

Sarı Bisiklet
Festival ve turlar, grup sürüşleri tam sizin için. Sıcak duygular, samimiyet ve hayata karşı rahat tutumunuzla çevrenize neşe saçıyorsunuz. Sohbetlerinizle de iyimserlik aşılıyorsunuz.

Kırmızı Bisiklet
Tek düze rotalar, düz yollar, planlı turlar hiç size göre değil. Her turda bir sürpriz yaşamalısınız siz. Hiç planlamadığınız bir yola, rotaya girmekten kendinizi alıkoyamazsınız. Amatör yarışmalara, turlara katılmanız da çok eğlenceli olabilir.

Mavi Bisiklet
Mavi karakterinizdeki sükuneti yansıtıyor. Huzuru ve sakinliği arıyorsanız, kendi temponuzda pedallamayı seçmelisiniz. Bunun için belki de küçük bir grup en iyisi. Kalabalığın karmaşası ve artçının gerisinde kalmamak için koşuşturmaca hiç size göre değil.

senin-rengin-hangisi3-bisiklopedi.jpeg

Turuncu Bisiklet
Ormanda, arazide patikalarda pedallamak, rampalardan uçmak, hendeklerden atlamak tam sizin sürüş karakteriniz olmalı. Kalabalık turlar ve festivaller de kaçmaz fırsatlardır. Neşeli, dışa dönük, canlı ve heyecanlı bir kişisiniz, tutmayın kendinizi harekete geçin. Basın pedala ayağınız yerden kesilsin, gerisi kendiliğinden gelir. Yol sizi alır götürür.

Siyah Bisiklet
Siyah içinizdeki güç ve tutkuyu yansıtıyor olabilir mi? Zaman zaman yapılacak solo turlar sizin için çok heyecan verici olacaktır. Yaşam felsefenizin derinliğine uygun olarak yeni yollara yönelmek ve farklı kültürleri keşfetmek de tam size göre.

Beyaz Bisiklet
Beyaz yalın bir kişiliğin simgesidir. En basit rotalar sevilir ve çoğu kez düşünmeden karar verilen bir yola pedallanır. Bununla birlikte uzun süreli turlar ve zor rotaların adamısınız aslında. Kendinizi bisikletle çıktığınız bir dünya turunda bulduğunuzda hiç şaşırmayın.

Alıntı: Bisiklopedi.com

Scudo
Mavi siyah beyaz severim şayet mavi ve siyahta yazılanlar tamamen beni yansıtmıyor

Bisikletim turuncu ama bana uymuyor yazanlar :D Yeşil, siyah ve beyaz daha çok uyuyor. Gerçi bisikletim içinde siyah ve beyaz da var :p

Benimki tam bana göreymiş.Kendisi siyah aksesuarlarıyla siyah mavi oldu.:krktm::krktm::cool::cool:

Siyah Bisiklet
Siyah içinizdeki güç ve tutkuyu yansıtıyor olabilir mi? Zaman zaman yapılacak solo turlar sizin için çok heyecan verici olacaktır. Yaşam felsefenizin derinliğine uygun olarak yeni yollara yönelmek ve farklı kültürleri keşfetmek de tam size göre.

Siyah! :asik::srnsml:

Sarı Bisiklet
Festival ve turlar, grup sürüşleri tam sizin için. Sıcak duygular, samimiyet ve hayata karşı rahat tutumunuzla çevrenize neşe saçıyorsunuz. Sohbetlerinizle de iyimserlik aşılıyorsunuz.

maalesef hiç beni anlatmamış. bildiğin tek tabanca takılmayı seven bir adamım ben. hayata karşı rahat tutum kısmı doğru yalnız. belki de ben yanlış renk bisiklet seçmişimdir :D

Normal elbisede de siyah, bisiklet içinde siyah :)

Burada yazana göre ben kesinlikle yeşil mavi karışımı bir insanım :)
En çok sarı - turuncu renkleri sevsem de bisikletlere en çok mavi rengi yakıştırırım nedense.
Peki bisikletim ne renk dersiniz?? Gri :kötü::naslyany:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kara zemin ve kirmizi, beyaz detaylari cok severim. Aslinda kirmizi, kara ve beyazi cok yakistiririm birbirlerine. Ve bisikletim de neredeyse o sekilde ki renkleri barindiriyor. Rahatlikla soyleyebilirim ruh halimi de neredeyse ayni yansitiyor :D.

Benim rengim (mor) yok listede :(

@trabzonlu ozan Eğlencesine açılan bir başlığa forumdaşların ciddi ciddi renklerdeki açıklamaların kendilerini yansıtacağını sanarak ciddi cevaplar yazdığını sanıyorsan ALLAHtan sana acil şifalar diliyorum kardeşim.

C40BDA67-2038-4362-A0C3-26F108F8294F.jpeg Yeşil, Siyah, Mavi, Mor

Hangisi indirimdeyse onu alıyorum ben :snzdglsn:

Ben de yol bisikleti versiyonunu yapayım :D

Karbon bisiklet (çok pahalı olanlardan)
Etrafınızdakilerin her tur sorduğu can sıkıcı sorulardan bıkmış durumdasınız. Hayatta hep böyle olmadı mı? Ne istemeseniz o geliyor başınıza. Sizin tek derdiniz sporunuzu daha iyi yapabilmekken, şimdi "hakkını ver o kadronun hakkınıııı" baskılarına maruz kalıyorsunuz. Toplum baskılarından yakayı kurtaramadınız gitti. Nereye gitseniz karşınızdalar "o paraya motor alırdım, araba alırdım'cılar". Adeta toplumdan kaçmaya nefes almaya ihtiyacınız var ama bisikletle de bunu başaramadınız malesef. Siz iyisi mi gidin o paraya motor alın da rahat bir nefes alsınlar.

Karbon bisiklet (jantları ve grupseti alındığı haliyle duran)
Karbon bisiklet hız ve tutkunun sembolüdür. Kadrodaki esnemezlik sert ruhlu,haşin ve vahşi karakterinizin kadronuzla hayat bulmasıdır. Kesinlikle vahşi bir cazibeniz var

Alu kadro (maşa karbon)
Kimi zaman haşin olmakla birlikte, çoğunlukta daha sakin ve durgun kişiliğiniz sizi karbon maşalı bir alu kadro almaya yönlendirebilir, doğru karar verdiniz emin olun.

Alu kadro, (ama 9 kilonun altında)
İçinizdeki haşin ve vahşi olma arzusunu bastırıyor ve alçak gönüllü, çekingen utangaç kişiliğinizle ön plana çıkıyorsunuz. Karbon bisiklet mezvusu, hatta karbon maşa mevzusu açıldığı an oradan uzaklaşıyorsunuz duygularınızı bastıramamak kaygısıyla.

Alu kadro, (aynakol üçlü)
Yokuş çıkmak konusundaki çekinceleriniz, MTB'den yola geçtiğiniz günden beri içinizi kemiriyor. En başından beri pişmansınız geçmişte MTB aldığınız için. Hayatta bir türlü ilk seferde doğru karar veremiyor, hep ikilemlerle boğuşuyorsunuz.

Market bisikleti (karfur,migros, belki de bim)
İçinizdeki hız tutkusuna engel olamayıp, şampuan almak için girdiğiniz marketten 24 fites bisiklet alıp çıktığınız o günkü gibi karmaşık ve sürprizlerle dolu bir hayatınız var. Her an her şey olabilir, çılgın bir kişiliğiniz var.

69d51b70c9a6da9d45b350d06a018e74.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Turuncu, hatta Papaya Turuncusu.:D

@Serkan Mıstınoğlu

:D

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
mavi siyah ve beyaz benim karakterim ama kırmızıyı seviyorum

Geri