Scudo Sports

Senetle alışveriş yapabileceğim nereler var?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
301
Merhaba,
Istanbul/Ümraniye de oturuyorum senet ile bisiklet alabileceğim yerler arıyorum. Bilginiz varsa lütfen yardımcı olun.

Scudo
istanbul bilmiyorum ama Sakaryalı arkadaşların işlerine yarar ise, Karaağaç dibinde Ali-Alp ticaret var.Yalnızca Salcano satıyor.
Normal alışverişlerde yaptırabileceğiniz % 10-15 lik indirimi yaptıramayıp bir de % 10 civarı kendisi ekliyor.

örneğin: 4400 tl olan bir bisikleti 3960 tl ye alabilecekken, 4840 tl ye 10 taksit veriyor. Yakaşık 1000 tl fazla ödemiş oluyoruz.(%10 u baz alarak hesap yaptım)

Kredi çeksek daha iyi :p

@tolga akyol
Kredi çeksek daha iyi olur tabii ama kartta çıkartamıyoruz. O yüzden böyle bir işleme başvuruyorum. Ayrıca bir sorum daha var mesela kredi kartıyla ödeme yaptık diyelim, satan kişiye bu ödeme aylıkmı gidiyor yoksa direkt çekiyor biz bankayamı ödüyoruz?

@Umut K.

Taksitle kredi kartı ile alışveriş yaparsanız, ödeyeceğiniz fiyat mesela 2000 tl ise direk çekilir. 9 ay taksit yaptırdıysanız da bu tutarı 9 eşit taksitle ödersiniz.

@Umut K. tamamı (banka ufak bir komisyon alır) direkt satıcının hesabına gider. tutar kredi kartınızın limitinde bloke edilir. aylık taksitlerle borcunuzu ödersiniz.

İstanbul/Ümraniye civari senet ilr Kron marka bisiklet alabileceğim yerler var mı?

Evkur senet yapıyor deniliyor fakat sitesinde gördüğüm üzere sadece Ümit Bisiklet'in modelleri var.

1 milyar fark ne demek ya :eek: Hocam arkadaslarından felan borc al hic bulasma cek senete illa bulasacam diyorsan daha az faiz veren tefeciler var

Geri