Scudo Sports

Sele kelepçesi seçimi

Neil deGrasse Tyson

Daimi Üye
Tepki
374
İsim
Mehmet Ç.
Bisiklet
Canyon
Merhaba arkadaşlar,yeni bir sele kelepçesi alacağım.Kadrom 2009 üretimi trek 3700, sele borusu 27.2 mm ölçüsünde.Kelepçeyi internetten alacağım için hangi ölçü uyar emin değilim.Kadrodaki borunun girdiği yuva(boru takılı değil-kelepçe yokken) ölçtüğümde yaklaşık 33-34mm civarı geliyor.Alacağım kelepçe 34.9 mu olmalı yoksa 31.8 mi?Yani kafamı karıştıran olay bu kelepçe boyları vidası gevşek haldemi(kelepçe bol olduğu zaman) yoksa kelepçe kapatılmış(vidası sıkı) bir şekildemi ölçülüyor?

güncel

Scudo
Karbon yol bisikletine mandallı alüminyum kelepçe alsam sorun olur mu, yol bisikletlerinde illaki alyanlı yada vidalı kelepçe kullanması ile ilgili genel bir kural var mıdır?

Arkadaşlar sele kelepçemi değiştirmek istiyorum benim ki mandallı ve üstünde 31.8 yazıyor. Bu ürünü alsam olur sanırım.
(link)

Merhaba. 27.2 boyutundaki bir sele borusu için tercih edilmesi gereken sele kelepçesi boyutu ne olmalıdır? Rockrider Explore 500 bisiklet, modeli gerekli ise.

Şunu düşündüm.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Merhaba. 27.2 boyutundaki bir sele borusu için tercih edilmesi gereken sele kelepçesi boyutu ne olmalıdır? Rockrider Explore 500 bisiklet, modeli gerekli ise.

Şunu düşündüm.
(link)
27.2 için 31.8 olmalı, linkteki sizin sele borusuna uygun. Ham sele dikmesini hem sele borusunu sıkması güzel.

• Beğen
Tepkiler: Xantern
27.2 için 31.8 olmalı, linkteki sizin sele borusuna uygun. Ham sele dikmesini hem sele borusunu sıkması güzel.

Teşekkür ederim. Taktım, tam oldu. İyice de tuttu.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
merhaba rockrider explore 500 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? sağlamlık açısından nasıldır?

merhaba rockrider explore 500 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? sağlamlık açısından nasıldır?
Arkadasim Foruma hosgeldin ama bu soruyu her yere yazmana gerek yok, 3 tane uyumlu konuya yazmissin ama Sele kelepcesi, günün fotografi, Anahtar ve aletler konusu ne alaka.
Cevap vermek isteyen 1 yerede yazsan veriri zaten.

Geri