Scudo Sports

Sele günlük alt giyimleri aşındırıyor!!! nasıl olacak?

heisenberg3910

Forum Bağımlısı
Tepki
335
merhaba herkese.okula dersaneye çarşıya ve benzeri yerlere bisikletle gidiyorum çoğu zaman.doğal olarak da her yere forma veya eşofman giyilmiyor.keten, kot, kumaş vb pantolonlar giyiyorum ama seleye temas eden kısımları kısa bir süre sonra aşınıyor ve giyilemeyecek kadar biçimsiz bir kıyafet çıkıyor ortaya:(
bunun için bir çözüm var mıdır? sorun selemde olabilir mi?

Scudo
ben aynı dertten şikayetçiyim ben outdoor ürünler üreten markaların pantolonlarını şortlarını aldım. rahat oldu baya tavsiye ederim hava alan kumaş olmasına dikkat et alırken yakıyo insanı

• Beğen
Tepkiler: heisenberg3910
@jackal_jeo

işte o yakma pantalonları o aşındırıyor.bir kot pantalonumun altı tamamen siyah oldu :D

@gokdaltercume

belki bir çözüm olabilirdi ama dağ bisikletinde çok iğreti durur ve dağda beni üstünden atar :D

cevaplayan herkese teşekkürler

yine bisiklet kıyafetiyle sürüp gittiğin yerde kıyafetini değiştirsen? ben ve tanıdığım bir çok arkadaş işe giderken bisiklet kıyafeti giyiyoruz işyerinde kıyafetimizi değiştiriyoruz. benim kendi işim olduğu için hiç sorun olmuyor da her okulda, işyerinde bi adet wc vardır. ben mesela arkadaşlarımla buluşmaya gidecekken bile şort kapri vs ile sürüp buluştuğumuz yerde kotumu giyiyorum.

@gokdaltercume
genıs bır sele daha fazla surtunmeye sebep olmaz mı..

@semdekor
iş okul ıcın dedıgınız gıbı degısmek gerekebılır de bulusmaya gıderken ne gerek var kı benı begenen boyle begensın:p :)

@semdekor

ben burda kask takmaya bile çekiniyorum.okuldakilere hava atmadığımı anlatana kadar 1 yıl geçer ki zaten son senem :)
çevre tarafından garip karşılanır ve asıl önemlisi çok zahmetli :eek:

@tuninger_haa

Şimdi Alsancakta arkadaşlarla buluştuğumda altta penye şort vs pek hoş olmaz be yaa:)) ilk zamanlar formam yoktu o zaman üstün değişmesi şart oluyordu. şimdi herzaman değiştirmiyom ben de ama ortamına göre değiştirdiğim de oluyo yani:)

@zürey

şimdi konyada ortam nasıl bilemem ama bence etraf ne der kaygısıyla kask takmaktan vazgeçiyorsan çok üzülürüm. Allah korusun düşersen etrafın dediği seni korumucak.

@semdekor

orası öyle de.. biraz da refleksler iş yapsın.öne doğru takla atarken 2 ayağımla yere basıp tek elimin hala gidonda olduğunu bilirim :)

@zürey

iyi aferin devam et o zaman böyle. bunun üzerine bişey söylenmez zaten.

@semdekor

beni yanlış anladınız.kaskın ne kadar gerekli olduğunun bilincindeyim.o sözlerle de önceliklikli olarak reflekslerin bizi koruduğunu belirtmek istedim sadece.

Merhaba pantolon aşınmasının önüne geçmek için
Kot kumaş veya keten olsun
Dokulu petekli pantolonlar bisiklet kullanım anında tercih edilsin..
Aşındırma olmayacaktır

Merhaba pantolon aşınmasının önüne geçmek için
Kot kumaş veya keten olsun
Dokulu petekli pantolonlar bisiklet kullanım anında tercih edilsin..
Aşındırma olmayacaktır
Peki. Kumaş giyip pantolon giyip bisiklet süren yoktur burda

Bisiklet pantalondan çok külot aşındırıyor. Özellikle boxer tipi elastan içermeyen, paça uzantısı olmayan, %100 pamuk klasik (yüzücü mayosu biçimli) külot giyiyorsanız, bisiklet selesinin girip cıkması ile külot inceliyor sonra yırtılıyor. Ben bu şekilde 4-5 külot yırttım.

Bontrager Verse Pro’yu öneriyorum, eğer poponuza uygun seçerseniz ne eşyalarınız eskir, ne de kalça ağrısı çekersiniz

Geri