Fatih Toraman Forum Demirbaşı Kayıt 25 Mayıs 2011 Mesaj 406 Tepki 702 Yaş 30 Şehir Giresun İsim Fatih Bisiklet Amoeba 20 Mayıs 2013 #1 Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi sele borusuna takılan bagajlardan arıyorum. Fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Teşekkür ederim
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi sele borusuna takılan bagajlardan arıyorum. Fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Teşekkür ederim
Bilal Demir Forum Demirbaşı Kayıt 30 Haziran 2011 Mesaj 438 Tepki 214 Şehir İstanbul Esenkent Bisiklet Scott 20 Mayıs 2013 #2 Merhaba, Ben İstanbul Esenkent'te oturuyorum. Bende var, arkasında da güzel bir reflektörlü far var. Bu far bagaj için tasarım. Eğer buralardaysanız görüp alabilirsiniz. Farıyla beraber 40 liraya verebilirim. Özel mesaj atabilirseniz iyi olur.
Merhaba, Ben İstanbul Esenkent'te oturuyorum. Bende var, arkasında da güzel bir reflektörlü far var. Bu far bagaj için tasarım. Eğer buralardaysanız görüp alabilirsiniz. Farıyla beraber 40 liraya verebilirim. Özel mesaj atabilirseniz iyi olur.