Selemi tekere yakın kullanmam ve stop lambası takmamdan dolayı sele altı çanta kullanamam sanırım o nedenle alternatif çantalar arıyorum aparat şeklinde
Ben sele altı çantasında yama kiti ve yedek lastik taşıyorum, dolayısıyla sık kullanmam gereken bir çanta değil. Gidon çantası da mantıklı. Ama gidon çantam olsa da sele altı çantayı kullanmaya devam ederim.
çanta içine sürekli malzeme yerleştir çıkar çok sıkıcı oluyodu, çok üşeniyodum... çünkü insan her zaman yanına yedek lastik falan almak istemiyo... ben de makul büyüklükte bi sele altı çantasını tamir çantası haline getirdim.. pompa, yedek lastik, yama takımı, alyan falan... hepsi içinde duruyo... duruma göre kullanıyorum ya da kullanmıyorum...
gidon çantasında kişisel malzemelerim, yağmurluğum falan oluyo... bunlar için gidon çantası en iyi çözüm bence...
(bakmayın pedallamayı sevdiğime, özümde tembel bi insanım = ) çanta yerleştirmeye bile üşendiğim zamanlarım var )
Turlara bile kısıtlı vakit bulabiliyoruz. Dolayısıyla elbette işi pratikleştirecek, en kısa yoldan hazırlık işini halledecek yöntemler bulmak gerekiyor