Scudo Sports

Sele Altı Çantaya Alternatif

mustafa şan

Daimi Üye
Tepki
56
Bisiklet
Sedona
Selemi tekere yakın kullanmam ve stop lambası takmamdan dolayı sele altı çanta kullanamam sanırım o nedenle alternatif çantalar arıyorum aparat şeklinde

Scudo
Size 2 tavsiyem var:
1-kuru kafa şeklindeki flaşör setlerinden 2tane alın ön flaşörleri maşaya,arka flaşörleri v-fren hizasının biraz altına takın.
2-Bazı sele altı çantalarda flaşör takmak için yer oluyor flaşörü oraya takabilirsiniz.

Bagaj çantası olabilir. Veya herhangi bir çantayı bagaja takabilirsiniz.

bagajım yok arka stoptan memnunum ,frenler hidrolik v değil selem tekere yakın oldugundan çanta biraz zor gibi kadro üstü çantalar nasıldır

taşıyacaklarım telefon , cüzdan veya sadece para , plastik levye iç lastik yama seti bu kadar sanırım

Üçgen kadro çantalarından alabilirsiniz.

(link)

Ben DX'den aldım.

hem sele altı çantası hem gidon çantası kullandım...
gidon çantasını tek geçerim... herşey elimin altında, çok pratik :)

Ben sele altı çantasında yama kiti ve yedek lastik taşıyorum, dolayısıyla sık kullanmam gereken bir çanta değil. Gidon çantası da mantıklı. Ama gidon çantam olsa da sele altı çantayı kullanmaya devam ederim.

bilal bey bence de sizin çözüm en pratik olan...

çanta içine sürekli malzeme yerleştir çıkar çok sıkıcı oluyodu, çok üşeniyodum... çünkü insan her zaman yanına yedek lastik falan almak istemiyo... ben de makul büyüklükte bi sele altı çantasını tamir çantası haline getirdim.. pompa, yedek lastik, yama takımı, alyan falan... hepsi içinde duruyo... duruma göre kullanıyorum ya da kullanmıyorum...

gidon çantasında kişisel malzemelerim, yağmurluğum falan oluyo... bunlar için gidon çantası en iyi çözüm bence...

(bakmayın pedallamayı sevdiğime, özümde tembel bi insanım = ) çanta yerleştirmeye bile üşendiğim zamanlarım var :D )

Turlara bile kısıtlı vakit bulabiliyoruz. Dolayısıyla elbette işi pratikleştirecek, en kısa yoldan hazırlık işini halledecek yöntemler bulmak gerekiyor :D

gidon çantası bana bir değişik geldi kadroya üçgen çantalardan önermez misiniz veya da kadro üstü

Geri