Scudo Sports

Selcuk - Denizli turum

Tepki
217
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaslar yapmis oldugum derece hakkinda dusunceleriniz nelerdir ozellikle ayak yanmasi son yuz km bitirmesine ragmen zor zahmet turu tamamladim bisikletimin ozelliklerini merak eden olursa diye yaziyorum salcano xrs050 kullanicisiyim jant setim shimano r500 dis lastik ise maxxis re-fuse onun disinda herseyi ayni claris set tekto fren bacaklari herkese iyi forumlar

Dosyalar

• 9BD884C9-BD1F-45E6-B6C1-17071917FED9.png
    9BD884C9-BD1F-45E6-B6C1-17071917FED9.png
    27,3 KB · Okunma: 49
  • B0239A37-2137-4A92-883B-9764C932D96B.png
    B0239A37-2137-4A92-883B-9764C932D96B.png
    37 KB · Okunma: 50
Scudo
Pro bir bisikletçi, değilsen performansın gayet iyi 1930 metre yükseklik kazanımı demek Uludağ'a çıkmak demek. Gittiğin 175 km'yi 22 ortalama ile bitirdiğini düşünürsek bence iyi performans tebrik ederim. Yol bisikletin giriş seviyesinde senin performansına ekstra bir katkısı sağladığını düşünmüyorum, ayrıca lastikler de performansa dayalı değil, güç senin pistonlarında :) :harika:

Günün sözü : Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek disiplin, ısrar ve iradeden geçiyor. Eğer mental olarak yeterince dayanıklı olursanız, her şey mümkündür…

@Özcan. eyvallah önce insan kendi antrenörü olacak :)

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
@sadi imren ALLAH razi olsun cok iyi moral verdiniz bana ilac gibi geldi keske butcemiz el verse de daha iyi bisiklet alabilsem bunun icinde para biriktiriyorum yavas yavas pro bisikletci degilim zaten kilomda 103 gunubirlik turlar yapiyorum gitmedigim yerlere gidiyorum muhtemelen bir daha uzun tura cikmam tek basima yazdiklariniza cok sevindim cok saolun

@Özcan. ALLAH razi olsun cok sevindirdiniz beni insanlarin olumlu dusuncelerini duyunca daha cok gazlaniyor :)

@Hibrit insan siddetle tavsiye ederim fakat bu sicaklarda asla tavsiye etmem yollar cok uygun mesafe icin ama nedendir bilinmez asiri zorlandim 173 yaparken

Ben çanakkale turunu yaptıktan sonra şehir içi sürmek eziyet gibi gelmeye başladı o zorluğun tadı daha güzel bence yalnız olmak asfaltaki şeritleri izlemek falan pahabiçilenez

Tebrikler : Kullandığınız program nedir acaba? Strava kullanıyorum ama pek bir şey anlamıyorum bundan.

bana da tam tersi sehirden uzaklastikca yoruldugumu daha cok hissediyorum sehir icindeyken insanlara cevreye bakinarak surdugumden pek yoruldugumu anlamiyorum :)

@mesuttkgz cok tesekkur ederin road bike uygulamanin adi yillardir kullaniyorum memnunum tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Hibrit insan
Geri