Scudo Sports

selam arkadaşlar sizce sedona scud mu salcano Imsomnia mı???

Süleyman Onur Dülger

Forum Bağımlısı
Tepki
476
selam arkadaşlar bir kaç ay içinde bir bisiklet almayı düşünüyorum düzgün bişey olsun istiyorum beni okula gidip gelmemi sağlıycak günde en fazla 10-15 km yolu rahat götürecek bisiklete ihtiyacım var.
en fazla 300 ytl civarı harcıyabilirim buda beni salcano Imsomnia ya yönelti.
fiatı 310-330 arasında birde sedona scud'u düşünüyorum en ucuz 290 ytl
sizce hangisi siz daha iyi bilirsiniz yada daha iyi alabileceğim bir bisiklet olursa bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

Scudo
ben ozellikleri yollıyım ve cevaplıyım .

SALCANO Insomnia Hardtail MTB.
SALCANO INSOMNIA*Extra Oversize Alloy Hard Tail MTB Frame*Zoom 410 Suspension Forks,*Shimano 21 Speed With EZI Shifters,*Alloy ""V"" Type Brakes And Levers,*Zoom Adjustable Stem,*Zoom Alloy 220 Handlebars,*Zoom Alloy Micro Adjust Seat Stem,*Alloy A-Head, Alloy Cranks And Pedals,*Weinmann High Profile Alloy Rims,*Alloy Hubs,*Q/R Front Wheel*Colour Black/Polish

Kadro:Sedona Scud

Maşa:Suntour XCMFurş Takımı:NECO 142
Vites Kolları:Shimano TX-50
Arka Vites:Shimano TX-30
Ön Vites:Shimano C-50
Aynakol:Taiwan aliminyum
Ruble:Shimano TY-22 7"li
Zincir:KMC Z-51
Arka hazne:X-1 mandallı
Ön hazne: X-1 mandallı
Jantlar:aliminyum çift kat
Jant teli:2x255 taiwan
Gidon:Amoeba HB-M310
Gidon boğazı:Amoeba SM-ST 01
Sele borusu: Tranz-x 27,2
Sele: 1445
Sele Kelepçesi: TW 31,8
Dış Lastik:CST 26
İç lastik:CST 26"
Pedal:SP-500
Elcik:power
Park Ayağı:Aliminyum ortadan
Renk:Siyah-Füme-Kırmızı
Kadro Ölçüsü:16"-18"-19"

sedona scud parca kalitesi olarak insomnia dan daha iyi . scud un senin icin iyi bir secim olacagını ve yarı yolda bırakmayacagını dusunuyorum. iyi forumlarr ..

Yorumlarınız için teşekkürler ama ağırlık olarak aşağı yukarı ne kadardır yardımcı olursanız cok sevinirim yada bu fiata daha iyi bi bisiklet bulabilirmiyim scud u düşünüyorum şu anda :)

• Beğen
Tepkiler: ramazanzerey
300 ytl ise biraz daha biritirip 100 ytl kadar 400 ytlye borla alın.sedona borla

@hayko-cepkin

arkadaşım bir dahaki sefer konuların tarihine bakarsan sevinirim,konu marttan kalmış.ve 29 Marttan beri Borla kullanıyorum memnunum:):):)

@SoldieR52

evet eren.konu kilitlenirse uzamaz daha fazla.bu arada kimse salcano insomnia almak gibi bir hata yapmasın.bakınız ben bile zamanında çift mekaniğe kanıyormuştum az daha:)

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
Geri