Scudo Sports

Şehitler ölmez vatan bölünmez

sound

Daimi Üye
Tepki
144
arkadaşlar hepiniz merhaba benim aklımdan geçıyorkı bu şehitler adına bı şehir içi tur duzenlıyelım olurum olmazmı bılmıyorum katılım nasıl olur turk bayraklarıyla falan öğle ender abide yardımcı olursa zaten baya iyi olur

sevgilerle bol pedallı günler dileğiyle

Scudo
benide ekleyin listeye. anlamlı bir tur olur.

ii fikir haberdar et andy! ha bu arada 27,sindeki etkinligi hatırlatırım umarım hazırlanıyorsundur

tmm hatırladım kurt 26 sı yada 27 sı nasıl iyimi herkez için

atahan bensenı ekledım zaten emre abileri falan

biz mersinde yürüyüş yapıcaz diye düşünüyorum adanadamı olur etkinlik ?

andaycım beni zaten eklemişin bişi demeye gerek yok heralde ama özel mesajla hatırlat bana

istanbuldaki arkadaşlar size sesleniyorum....önümüz 29 ekim..böyle bir şeyi ...29 ekimde yapabilirsiniz....yüzlerce biisklet seven bi araay gelip istanbul sokaklarında ses duyurabilirsiniz..

mersindeki 28 29 ekim düzyol yarışından sonra yürüyüş yapılactır yer BARIŞ MEYDANİ SAAT HENÜZ BELLİ DEYİL !

@andy

26 olur 27 olmaz cünkü feslikana cıkıcaz sonra senlige katılcaz sende biliyorsun untmadın umarım zaten konumda mevcut herkezi bekleriz

arkadaslar cumhurrıyet meydanında buluşursak nasıl olur ayın 28 ı nasıl fıkır beyler katılılım olurmu

bende böyle bi etkinlikde bulunmayı isterim kısmetse gelirim nerde buluşucaz kaçda

skynet arkadasımız cumhurıyetmeydanında pazar günü 16:00 da buluşucaz

sevgilerle

arkadaşlar bende gelirdim ama ben mersindeyim o yüzden gelemiyecem kusura bakmayın

arkadaslar gezi iptal edilmiştir çünkü katılım olmadıyından

olun yaw. vesileyle güzel bi gün geçirmiş olduk. teşekkürler Andaycım.

rıca ederim atacım bu pazar geliyon demi?????????

beyler bu pazar nerdesiniz hiç haber verilmio biliosunuz özel randevulara gelirim hep

Geri