Scudo Sports

Şehirlerarası bisiklet yolculuğu ACİL YARDIM

Tepki
0

Öncelikle herkese merhaba. Şehirlerarası bike&camping yapmak niyetinde olan bi arkadaşımın benide çağırması üzerine bi araştırmaya yapmaya karar verdim ve araştırmalarım beni bu siteye yönlendirdi.

Öncelikle şunu belirteyim ikimizde daha önce uzun bir bisiklet yolculuğu yapmadık ve bisikletlerimiz profesyonel değil sıradan bisikletler. Plana Göre vapurla yalovaya geçip balıkesire yardırmak, 1 gün kalıp geri dönmek. Söyleyişte çok basit geliyor kulağa. Ama yolculuğu 25 haziranda yapamacığımızdan, gerek sıcak olsun, gerek kamp çantalarımız, çadırımız olsun, asfaltlı yollara dayanmayacak tekerler, kondisyon eksikliği vb. birçok şeyi düşününce işin zorluğu ortaya çıkıyor. İşte benim foruma gelme amacımda size bunun ne derece mümkün olduğunu sormak, fikirlerinize danışmak. Sizce bunun için çokmu acele ediyoruz yoksa düşünmeden yapalım mı.

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ...

Scudo
Öncelikle foruma hoşgeldiniz:)

Eminim burada işinize yarayacak bir çok yorum size yardımcı olacaktır.

Sakın düşünmeden yapmayın derim. Yalova-Balıkesir yaklaşık 220 km. Bu mesafeyi kaç günde gitmeyi düşünüyorsunuz? Ağırlıları da hesaba katmak lazım. Havalar da malum evet sürekli güneş altında zor olacaktır.

Bisikletleriniz nasıl bilmiyorum ama bu kadar yol için bakımları yapıldı mı? Yaptırmadıysanız da bakımlarını mutlaka yaptırmanızda fayda var.

Bisiklet kullanma sıklığınız nedir? En fazla kaç km. yol yaptınız?

Belki bunlardan da kısaca bahsedersiniz daha fazla yardım alabilirsiniz:)

Şimdiden bol şans;)

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
evet bende hasim arkadaşıma katılıyorum sorularına cevap verirseniz tabii verdiğiniz cevap lara bağlı bende size balıkesir çanakkale yol ayrımına kadar eşlik edebilirim bende o tarihlerde sabah erken saatte pendikten yalovaya geçip yalova bursa karacabey bandırma gönen turu planlıyorum... takribi 230 km..hava kararmadan varmam lazım...

• Beğen
Tepkiler: anspoki
Geri