Scudo Sports

Şehir - Tur bisikleti bölümümüz hayırlı olsun.

MuhammedErkan

Forum Bağımlısı
Tepki
416
Hep konuşulagelmiş ve sonuçta tatlıya bağlanmış konu açılmıştır. :)

İlk konu benden olsun istedim. Bu konuyu canlandıralım ki insanlar ihtiyacı yokken, sadece tur amaçlı dağ bisikleti alıp da tekrar arayış içine girmesin benim gibi.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Scudo
Hayırlı uğurlu olsun yeni bölümünüz.Bölümün açılmasında gizliden de olsa katkım bulunmaktadır :) yazdıklarınızın hepsi okunuyor merak etmeyin.Ulaş da çağrımıza yanıt verdi teşekkürler.Sizlerden ricam bu bölümü canlandırmak adına teknik yazılar hazırlarsanız sabit konu olarak baş tarafa taşırız.Şehir tur bisikletleri için lastik ebatları ve seçimi mesela benim ilk aklıma gelen anlatılması gereken bir konu.Yada sizin tercih ettiğiniz bir kaç teknik konuyu sabitlersek bölüm daha şık durur diyorum.Tekrar hayırlı ugurlu olsun.

Şehir / tur bisikleti kullanıcısı olarak bölümün açılmasına sevindim... Hayırlı olsun... Bölümün açılması için desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürler... :)

çok teşekkürler. yeni bölümümüz hayırlı olsun, artık faydalı paylaşımlar bekliyoruz hepimizden :)

Bölüm tüm şehir-tur bisikleti kullanıcıları için hayırlı olsun. Bir kaç konu hakkında yazı vardı kafamda, bunlardan birisi de lastik seçimi konusundaydı.

Önemli bir eksiklik giderilmiş oldu,emeği geçen herkese teşekkürler...
Hayırlı olsun:in:

:) Çok iyi olmuş,olmasıda gerekirdi,Foruma Renk Kattı,Hayırlı Olsun,Emeği geçenlere Teşekkürler...

Geri