Düz maşa için en uygun model şu sıralar Sedona 321 diyebilirim. Disk fren tavsiye etmiyorum şehir bisikletinde şahsen. Nerede ve ne amaçla kullanacağını yazarsan, ona göre farklı modeller önerebilirim.
Sehirde kullanicaksaniz kesinlikle sehir bisikleti almanizi oneriyorum. Sonucta ona uygun olarak uretilmistir. Dag bisikleti almaniz bana gore gereksiz amaciniza uygun degil sonucta.
v fren istersen carraro sportive 224 tavsiyedir... ben aldım şuan kargoda gelirse kullanacağım
ben uğraşamam diye almadım zira çok narin bir sistem hirolik istersen carraro sportive 225 renk olarak mükemmel...
birde ben servis olanağını düşünerek aldım zira burda başka servis yok o nedenle.
Salcano city sport 27 vs (2012 modeli) 30 vs (2013 modeli) bu bisikleti kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok şu an fakat bütçeniz 1000 lira sedonayı önermişler bende almanızı tavsiye ederim. Salcanoyu pek beğenmiyorlar neden bilmiyorum ama sedona salcanoya göre daha hafif onu biliyorum. Çokça araştırın bence donanımlarına bakın ergonomisine bakın kadronun kullanışlığına bakın.
ben model yükseltmek için katlanabilir şehir tur bisikletimi satıyorum. ilgilenirseniz.
en ender tasarım grubu pininfarina'nın elinden çıkma çok güzel bir bisiklet