Scudo Sports

Şehir Bisikleti İle Hangi Yarışlara Katılırım

mustafa şan

Daimi Üye
Tepki
56
Bisiklet
Sedona
Mtb yarışları var yol bisikleti yarışları var ama hiç şehir bisikleti yarışı duymadım. Biz yarışa katılamayacak mıyız ? :)

Scudo
Sehır ve tur bısıkletlerı keyıf bısıkletlerıdır bana gore.Keyıf sırasında hırs,yarıs vs. Gıbı seyler gelmez ınsanın aklından.BU yuzden olabılır :)

Sizde gidonu önce değişin eğer oluyorsa sonra janta uygun en ince lastiği takın alın size road bike katılın yarışlara sonra:)

@Barış TURAN

yani gerçekten şehir bisikletlerinin katılabileceği bir yarış yok sanırım 2 ay sedona 331 kullandım bu gidişle yakın zamanda yol bisikletine geçeceğim gibi cumhurbaşkanlığı bisiklet turu sağolsun bayağı bir heveslendirdi yol bisikletine

Yol bisikletiyle yol yarışına katılırsınız
Dağ bisikletiyle dağ yarışlarına katılırsınız

Tur bisikletiyle ise turda yokuş çıkarken inerken turdakilerle yarışırsınız :)

Jantındaki tel sayısı bile az veya çok olamıyor standartları var aynı şekilde jantın eni gibi eğer bu şartları tur bisikletinde sağlarsan katılırsın :))

Dağ bisikleti yarışına.

BOCE Gece yarışındna fotoğrafım;

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/546988_10151232902272557_1986769236_n.jpg

Eğer hem yarış hem tur bisikleti istiyorsan Scott un sub serilerine bak. Hız ön planda üretilmiş bisikletler. Akıcılığıda gayet iyidir..

Geri