Scudo Sports

Seferihisarda bisiklet kazası

furkanbr

Forum Demirbaşı
Tepki
393
Bisiklet
b'Twin
Instagramda gordugum ve bisikletli arkadasi da tanimadigim bir kaza ,bilen goren taniyan var midir durumu nedir arkadasin? Yorumdaki arkadaslar aracin 170 km/h hizla seyir ettigini belirtmisler bisikletlinin durumu kritik diye yaziyor sadece.

c193a7536122bed787220042d11dace2.jpg

Scudo
Bilgilendirme yapılırsa. Merak ettim. Umarım hayatı tehlikesi yoktur.

Geçmiş olsun. Allahtan 170km h lik bi kaza değil gibi inşallah bi an önce sağlığına kavuşur kardeşimiz. 170km h ise hava akınından düşmüş olabilir

@Muhammet_3MAracin on caminda darbe var gibi gozukuyor umarim hayati tehlikesi yoktur kisa surede sagligina geri doner

@furkanbr
Evet bence araç 60-70km h daydı gence çarptı genç te cama çarptı Allah yardımcısı olsun. İyi ki 170 değil Allah korusun o hizlar çok kötü şu an başka şey konuşuyor olurduk. Trafikte ataç kullananlatın farkındalığını artırmak gerek

aracın plakası 34 gibi duruyor.. dört rakamının ucu belli oluyor.. malum 34 plakalıların hep acelesi vardır hiç şaşmaz..

bilgisi olan arkadaş bizi de bilgilendirir. umarım sağlığı yerindedir:(

Dünya üzerinde ambulans ve itfaiye aracında rekor bizde. Herkesin anlamsız ve tehlikeli bir aceleyle araç kullanması ne zaman bitecek acaba ? Arkadaşın durumu iyidir umarım. Yaya iken , bisiklet yada araç kullanırken dikkat edelim. Yollarımız mad max vaziyetinde.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Geçmiş olsun insallah iyilesir aramiza sapasağlam doner.

Yine bir sığır ama paralısından , bunları kapatın ahıra , ehliyetine sınırsız el koyun . Hapis ve ağır para cezası verin.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@TatanQa_trEhliyetin cozum olacagina hic inanmiyorum ben 3 yildir annem 16 yildir arac kullaniyoruz suana kadar bir kere bile ehliyetimi gostermem gerekmedi , heryerde polis ekipleri alarmda diyor da niye hic denk gelmiyor orman yolunda cevirme mi yapiyor bunlar

@furkanbr o da doğru, kanun çok da uygulayan yok. Ben de 20 yıldır ehliyetliyi toplam 4 defa ehliyet ruhsat soruldu. Şehiriçi - şehirdışı kullanıyor olmama rağmen.

Allah şifasını versin,:(

Bisikletli arkadaşımıza çok geçmiş olsun rabbim şifasını bir an önce verir inşallah.

Yanlız bir araç 170 km ile bisikletliye çarpacak ve bisikletlinin durumu ağır olacak? Gerçi 170 den açılış yapıldıysa 200 km üzerini görür ben size söyleyeyim :)

Allah şifa versin inşallah. Doğmak zor ölmek kolay.

Geri