Scudo Sports

Sedona X11 Custom

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Uzun bir bekleyişten sonra sonunda yeni bisikletime kavuştum. İşte Sedona X11 bisikleti alırken o kadar heycanlıydımki ruble almayı unutmuşum burada da hiç bir yerde 9lu kaset ruble yok en yakın zamanda 9lu rublemide alacağım tam güzel olacak.

Parça listesine ufak bir bakış atarsak:
Kadro: Sedona X11
Maşa: Suntour XCM 100 mm
Frenler:Avid Juicy 3.5
Jantlar:Alex Rims TD 24
Vites Kolları: Deore Rapidfire
Aynakol:Suntour Duro
Gidon ve G.Boğazı: Borla DH
Arka Aktarıcı: Shimano Sora

Teşekkür Listesi:
Her türlü soruma büyük bir sabırla cevap veren ve bisikletimi toplayıp gönderen ve hiç bir ek ücret almayan Erdoğanlar Bisiklete ve İlk günden beri benim bisiklet hakkında müthiş bilgilenmeme yardımcı olan Bisiklet Forum'a teşekkür ederim.

Scudo
Sedona X11'in hayırlı olsun..İyi günlerde binmen dileğiyle ;)

Hayırlı olsun bisikletin. Çok güzel duruyor. Güle güle kullan.

Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun. Çok güzel bir bisiklet.

güle güle kullan

Bisikletin cidden çok güzel olmuş :) rubleden ziyade bence tek eksiğin bir çift truvativ yada wellgo dişli platform pedal :)

Güle güle kullan Gürkan.Sabredince istediğin şeye yavaşda olsa ulaşıyorsun.Sabrından dolayı tebrikler.

herkese çok teşekkür ederim....

@sinto

evet pedallar değişecek.pedal olarak Time Z Downhill pedalını düşünüyordum ama olmazsa wellgo pedal alacam.teşekkürler önerin için :)

yeni bisikletin hayırlı olsun:)

Yeni bisikletin hayırlı olsun. Gerçekten çok sağlam duruyor.
Güle güle kullan.

Nice hayırlı uçuşlar...:)

Bence eksiklerden biride şöle güzel bi' sticker;)

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan ;)

Oooo. Gürkan bisikletin süper olmuş.... ayrıca frenler-aynakol-kadro işi zaten bitirmiş.... bence değiştirceğin parçlar arasında pedallardan sonra elcikler gelsin ben hiç memnun değildim düz bir elcik yada parmak şekilli velo nun bir elciği var ondan alabilirsin desenli elcikler iyi değil(bence)
Bende verdim bisikleti siparişe(stp) gelince ilk işim forumu fotoğraflarıyla süslemek olcak....

@cakhiy

elcik tavsiyesi için teşekkürler.eldivenle kullandığım için fazla farketmiyorum (resimlerde ellerimdeki amele yanıklarından belli oluyordur) ama arkadaşlarımda aynı düşüncede.

bu arada dakka bir gol bir oldu :D ön frenin hidroliğini boşalttım yanlışlıkla :(

iyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun :)

Geri