Scudo Sports

Sedona X-11'in siftağını açtım...

Scudo
fotolar güzel peki memnunmusn X11 den ?

Bu arada kask ?:Skull-175 :boese157:

Arkadaşım çok güzel fotograf kareleri ama seni daha yukarılarda görmek isteriz:D
Şaka bi yana gerçekten de baya irtifa almışşsın.:) Yükselmek kolay da inmesi nasıl oluyor :D inerken x11 in geçirdiği tranvayı nasıl tarif edersin:D?

@BMX_rider07

Aslında inmek cok zor deil biraz temkinli davranmak lazım o kadar yükselmek daha zor :D bnm için

bence bunları kask takarak yaparsan daha çok yükselebilirsin(ennn yükseğeeee) başarılarının devamını dilerim.iyi forumlar

@Engin395

Hayırlı olsun yeni bisikletin.Benim olmadığım bir haftaya denk gelmişşsin.:(

inşallah ilk üçe ben girebileceğim canım bisikletim şuan erdoğanlar bisiklette toplanıyor :)gerçekten güzel fotolar.şu duro maşa 130luk olmasa bende ondan alacatım ama benim için çok fazla genelde sokak sürüşü yapacağım için.

Güzel fotoğraflar;)hayırlı olsun,ben de 2 hafta 'sokak' da kullandım,fazlasıyla iyi bi kadro.

çok güzel fotolar tebrik ederim. Bisikletin de hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız inşallah. kafana göre kask bulamaman garip ama hatta en garibi bunları kasksız yapıyor olman. :Skull-175 güvenlik eğlenceden önce gelmeli. allahtan kafan için bir siftah olmamış :D

Güzel. Güle güle. Bin in zıpllaaaa :p

İyi Forumlar...

@AZONİC

bence kask takmazsa daha çok yükselebilirsin hemde en yükseğe çünkü kasksız yapmaya devam ederse öbür tarafa geçiverir:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ada yemyeşil bu arada hayırlı olsun.... bende katılırım size bisikletim olunca:D

oooohhhhaaaaaa şey yani pardon :D o kadar nasıl havaya sıçrıosun :S büyük adanın neresin de !

güzel daha değişik fotolarıda bekleriz:Dama güvenli olsun tabiii

Geri