Scudo Sports

sedona sd 741 ve iki tane kron XAOS ikinci el karşılaştırma

bur-k@

Üye
Tepki
19
herkese merhaba 450 ytl bütçe ile şu 3 bisikleti karşılaştırmasında yardımcı olurmusunuz

(link)

(link)

(link)

son ilanda pazarlığaa oturcam bana en iyisi sonuncusu gibi geliyor siz ne dersiniz ?

Scudo
İyi de iki Kron Xaos'ta aynı bisiklet.Xaos'taki parçalar toplama sanırım ama bazı parçalar yıpranmış gibi.Aynakolda çizikler mevcut ama dişlileri seni bi süre daha götürür gibi.İki bisikletin de arka aktarıcı Deore ama ikisi de 8'li sistem olsa gerek.Amortisör olarak Sedona daha öne çıkıyor.İki bisikletin de aynakolu seridışı Deore sanırım.Jant olarak Sedona'da sadece disk uyumlu Alexrims DC18 var fakat Kron'daki Rigida ise daha geri kalmış.İki bisikletin göbekleri hakkında bilgim yok.Kron fiyat olarak çok iyi gerçekten ama yine de alacağın bisikleti gözünle görüp almanda çok büyük fayda var.Kadro olarak da Sedona 741 belki de pek bulunmadığından hoşuma gitti.Sedona ile de fiyat konusunda pazarlık yap derim.

pardon arkadaşlar link şu olacaktı mod arkadaşlar düzeltirse sevinirim..
(link)

bu ilandaki arkadaşımın bisikleti fiyatını ilanın altına bıraktı benim için..
yada onun yerine gidip kron xc1000 mi almalıyım 0 olarak yardımlarınız için tşk ederim

@bur-k@

Bu şıkkı direk eleyin derim.Üzerinde amortisörü dışında başka birşeyi pek beğenmedim o fiyatı görünce.

sedona bana temiz gibi gözüktü hem donanım olarakta fena değil.ben olsam biraz daha pazarlıkla sedonayı tercih ederdim.

@bur-k@

Benim vereceğim en fazla 400 TL olurdu bu bisiklet için.

Geri