Veysel Yılmaz
Aktif Üye
- Tepki
- 65
Arkadaslar sonunda aldım
Bugün aksama 4-5 gibi elime gecen bisikleti bir önceki basarısız tecrübem sayesinde alyan anahtar takımlarımla taktım ve cebimde anahtar setiyle dısarıya vurdum kendimi
Gercekten de cok rahattım.Uzun zamandır bulunan pasif hayatın etkisiyle başta biraz zorlandım sonra alısması kısa sürdü ve uyum sagladım bisiklete
ilk gün ve beceriksiz montajım yüzünden cok defa inip gidonu ve seleyi sabitleştirmem gerekse de fazlasıyla memnun kaldıgımı söylemek istiyorum.Borlayı tavsiye eden arkadaslara tesekkürler
Sıkıntı cıkarmadıgı uzun yol düşünmedigim sürece memnun kalacagımı düşünüyorum 
Ancak konunun yeri dogru mu bilmem bisiklet konusundaki püfler kısmına göz attım yalnız tekrardan sormak istiyorum.
Şu andan itibaren kask eldiven ve dizlikten baska ne almam gerekiyor?
Bisikletin bakımı icin para verip de almamı gerektiren (yag vs.) birşey var mı?
Bisiklet icin saglam kilitler bulunabilir mi?En azından caydıracak saglamlıkta.Yine de evde tutmayı düşünüyorum zaten ancak dısarda bir yerde bırakmak zorunda kalırsam diye ki elbet kalacagım sağlam bir kilit almak istiyorum.Öneriniz ne olur?
Bir de yeri degil belki ancak sorayım baska konu acmak istemiyorum.Bisiklette yeni oldugumdan okuduklarımdan baska birşey bilmiyorum.Zincirin paralel kalması icin 1.ye karsılık 1,2
2.ye karsılık 3,4
3.ye karşılık 5,6,7. vitesler kullanmaktan baska uygulamam gereken birşey var mı?
Son bir sorum.Maşada preload olayı var.Bu sertlik ayarını nasıl yapabilirim.Hani döndürdüm öylesine ama baya baya gidiyordu sanki bıraktım en son bir de cok farkını göremedim. + ne manaya geliyor - ne manaya? Aydınlatırsanız sevinirim arkadaslar
Ancak konunun yeri dogru mu bilmem bisiklet konusundaki püfler kısmına göz attım yalnız tekrardan sormak istiyorum.
Şu andan itibaren kask eldiven ve dizlikten baska ne almam gerekiyor?
Bisikletin bakımı icin para verip de almamı gerektiren (yag vs.) birşey var mı?
Bisiklet icin saglam kilitler bulunabilir mi?En azından caydıracak saglamlıkta.Yine de evde tutmayı düşünüyorum zaten ancak dısarda bir yerde bırakmak zorunda kalırsam diye ki elbet kalacagım sağlam bir kilit almak istiyorum.Öneriniz ne olur?
Bir de yeri degil belki ancak sorayım baska konu acmak istemiyorum.Bisiklette yeni oldugumdan okuduklarımdan baska birşey bilmiyorum.Zincirin paralel kalması icin 1.ye karsılık 1,2
2.ye karsılık 3,4
3.ye karşılık 5,6,7. vitesler kullanmaktan baska uygulamam gereken birşey var mı?
Son bir sorum.Maşada preload olayı var.Bu sertlik ayarını nasıl yapabilirim.Hani döndürdüm öylesine ama baya baya gidiyordu sanki bıraktım en son bir de cok farkını göremedim. + ne manaya geliyor - ne manaya? Aydınlatırsanız sevinirim arkadaslar