Scudo Sports

Sedona 781 PRO XT Toplama

mahmut krt

Aktif Üye
Tepki
62
geçen yıl nisan ayında ng650 hd ile başlayan hikayem kron xc1000 hd ile devam ediyorken birde baktım kendimi toplama bir bisiklette buldum parçaları toplamak biraz zaman aldı kargocularla akraba oldum diyebilirim jant seti toplamak istedim bulunduğum yer buna müsait olmadı göbekleri almıştım geri satmak zorunda kaldım ufak ama önemli parçalar vida plastik parçalar beni biraz uğraştırdı xt vites kollarını sormayın bile uyumlu xt fren bulana kadar canımı epey sıktı ama sonuçta bu ortaya çıktı. şimdi sizden eksikleri konusunda fikirlerinizi bekliyorum bisikletin ağırlığı pedalsız 10.5 kg lastikler tubeless ancak biraz ağır teki 700gr :( sele de 270 gr aslında tek tek bütün parçaları ölçtüm bunun için dijital tartı dahi aldım :)
ŞUNU BELİRTEYİM içimde bir yol bisikleti daha doğrusu hız aşkı var ama biraz bununla atlayıp zıplayalım gençliği düz yolda geçirmek istemem :D
ÖZELLİKLER
KADRO SEDONA 781 18" 1860 GR
ÇEKİŞ SİSTEMİ FULL XT 3*10
FREN SİSTEMİ XT ICE TECH
SELE BORUSU GİDON BOYUN RİCHLEY BOYUN HARİÇ(biraz ağır 150gr) DİĞERLERİNİ BEĞENDİM
SPD PEDAL
JAWİRE VİTES KABLOLARI
FURÇ TAKIMI TOKEN KIRMIZI
XCL SPACER VE SELE KELEPÇESİ
LASTİKLER MAXSİS CROSSMARK UST
JANTLAR 26" XT TUBELES
MAŞA EPİCON X2
SELE SELE ROYAL
ELCİKLER XLC
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Guzel bisiklet.hayirli olsun.gozume bisey takildi.xt jantlarin aynisi bende var.2014 model.ve lastiklerde ayni agirliklari 540gr civari tanesinin buarada.demek istedigim patlak onleyici sivi kullanma derim sebep zamanla janti deliyor.hic farknda olmazsn bile.bu yasanilmis ve shimanoya iletilmis ve shimanonun bildigi bir durumdur.benimde tecrubemdir.nacizane fikrim bence kullanma ben kullanmiyorum.sikinti hic cekmedim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

az miktarda koydum 60 ml diyordu 40 ilave ettim ancak bir daha koymam teşekkür ederim önerin için:)

Süper bir bisiklet ortaya çıkartmışsınız Elinize Sağlık:D

daha iyileri sizlerin olsun umarım hobi olmaktan bir gün çıkar bazen hak etmediğimi düşünüyorum :)

Güzel bir biriklet ortaya çıkmış. Güle güle kullanın :)
Bu arada kadro 1860 gram fazla değil mi bu kadro için

@Hasan Kılınç

18" kendim tarttım biraz normal gibi karşıladım boruları geniş yapmışlar üst ve altı ama toplam ağırlık açısından tatmin edici diye düşünüyorum

@mahmut krt

Evet toplam ağırlığı çok güzel :) Tekrar hayırlı uğurlu olsun :)

• Beğen
Tepkiler: mahmut krt
Fotoğrafları sedonaya yollarsanız 2015 modelleri için ilham kaynağı olabilir maşallah. :) Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız pedallamanız dileğiyle.

Güle güle kullanın. Son fotoğrafta maşa değişmiş. Test yapıyordunuz herhalde hangisi daha güzel duruyor diye...

@Halil EROĞLU

:D yok rock shox değil maşa epicon x2 sadace bir yerden elime geçmişti sticker onu yapıştırdım güzel durdu çıkarmadım

Güzel olmuş kardeş eline sağlık gülegüle kullan.
Yalnız daha detaylı fotolar koyarsan toplamak isdeyenlerede kolaylık sağlamış olursun, aktarıcıların kolların frenlerin falan yakın çekimini koymalısın bence ;)

@Abdülsamed AKBULUT
acele oldu çekimler gece çektim ayrıca ürünleri gramına kadar yazacağım model marka ve dikkat edilmesi gerekenleride paylaşacağım

Çok güzel görünüyor bu arada kullandığınız pompa giyo göstergeli pompa mıdır?

Çok güzel bisiklet olmuş. Elinize sağlık. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

@Safa Arslaner
evet giyo pompa ile hava vurdum arkadaşımın dı bugün kendime giyo aldım bir tane çift yönlü

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
Ellerinize saglik gercekten göz alici bir bisiklet toplamissiniz. Sizi tebrik ederim. :in:

• Beğen
Tepkiler: mahmut krt
Geri