mahmut krt
Aktif Üye
- Tepki
- 62
geçen yıl nisan ayında ng650 hd ile başlayan hikayem kron xc1000 hd ile devam ediyorken birde baktım kendimi toplama bir bisiklette buldum parçaları toplamak biraz zaman aldı kargocularla akraba oldum diyebilirim jant seti toplamak istedim bulunduğum yer buna müsait olmadı göbekleri almıştım geri satmak zorunda kaldım ufak ama önemli parçalar vida plastik parçalar beni biraz uğraştırdı xt vites kollarını sormayın bile uyumlu xt fren bulana kadar canımı epey sıktı ama sonuçta bu ortaya çıktı. şimdi sizden eksikleri konusunda fikirlerinizi bekliyorum bisikletin ağırlığı pedalsız 10.5 kg lastikler tubeless ancak biraz ağır teki 700gr
sele de 270 gr aslında tek tek bütün parçaları ölçtüm bunun için dijital tartı dahi aldım 
ŞUNU BELİRTEYİM içimde bir yol bisikleti daha doğrusu hız aşkı var ama biraz bununla atlayıp zıplayalım gençliği düz yolda geçirmek istemem
ÖZELLİKLER
KADRO SEDONA 781 18" 1860 GR
ÇEKİŞ SİSTEMİ FULL XT 3*10
FREN SİSTEMİ XT ICE TECH
SELE BORUSU GİDON BOYUN RİCHLEY BOYUN HARİÇ(biraz ağır 150gr) DİĞERLERİNİ BEĞENDİM
SPD PEDAL
JAWİRE VİTES KABLOLARI
FURÇ TAKIMI TOKEN KIRMIZI
XCL SPACER VE SELE KELEPÇESİ
LASTİKLER MAXSİS CROSSMARK UST
JANTLAR 26" XT TUBELES
MAŞA EPİCON X2
SELE SELE ROYAL
ELCİKLER XLC
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
ŞUNU BELİRTEYİM içimde bir yol bisikleti daha doğrusu hız aşkı var ama biraz bununla atlayıp zıplayalım gençliği düz yolda geçirmek istemem
ÖZELLİKLER
KADRO SEDONA 781 18" 1860 GR
ÇEKİŞ SİSTEMİ FULL XT 3*10
FREN SİSTEMİ XT ICE TECH
SELE BORUSU GİDON BOYUN RİCHLEY BOYUN HARİÇ(biraz ağır 150gr) DİĞERLERİNİ BEĞENDİM
SPD PEDAL
JAWİRE VİTES KABLOLARI
FURÇ TAKIMI TOKEN KIRMIZI
XCL SPACER VE SELE KELEPÇESİ
LASTİKLER MAXSİS CROSSMARK UST
JANTLAR 26" XT TUBELES
MAŞA EPİCON X2
SELE SELE ROYAL
ELCİKLER XLC
(link)
(link)
(link)