Scudo Sports

Sedona 761

Scudo
Hayırlı olsun. Yalnız sele dikkatimi çekti, 2011 761 için Sedona kendi sitesinde Selle ıtalıa Q-BIK yazmış. size gelen ise Velo sele. Sele hakkında bilginiz var mıydı? Hatırladığım kadarıyla bu sele 2010 model 781 lerde kullanılmıştı.

Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Armagan Hop
bu kadrodan bende almayı düşünüyorum güle güle kullanın bisikleti acaba bu bisiklete beyaz maşa ve beyaz sele borusu nasıl olurdu :)

• Beğen
Hayırlı olsun , güle güle kullanırsın umarım .

hayırlı olsun. güle güle kullan.

hayırlı olsun. her şeyiyle mükemmel bir bisikletti, çok istedim ama param yetmemişti:) rengine aşıktım, iyice aşık oldum.

741 'in hakkını yemeyeyim bu da güzel bisiklet, ama şu rengin güzelliği beni benden alıyor ya... güle güle bin arkadaşım

• Beğen
Sele dışındaki bütün parçalar doğru.zaten bisikleti gördükdükten sonra sele falan aklımdan gitti :D
sele borusu beyaz olsa hoş durabilirdi ama sonuç ta kadroda siyah renk oldugu için abesk durmuyor.

Kardeşim iyi günlerde sana booolcana pedallar dilerim. Hayırlı olsun, Bisiklet maşallahı var. :)

• Beğen
@Armagan Hop

iyi dedin güldürdün beni :D Güle güle kullan.

Fren tellerinin kadroyu cizmemesi için bişeyler yapıstırman güzel düşünce fakat o plasterler kötü görüntü olmus. Şeffaf bişeyler bulursan belli olmaz daha iyi durur.

• Beğen
hayırlı olsun malum kış nedeniyle hevesini alamayacaksın ama baharda koparırsın artık:) çok güzel bisiklet ben de 741 var çok güzel konforu

• Beğen
Geri