Scudo Sports

sedona 741

hyigitguney

Aktif Üye
Tepki
9
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar sedona 741 teknik özellikleri aşağıda yazıyo fiyatı yaklaşık 1300 tl. yorumlarınız nedir alınabilir mi sizce...

Teknik Özellikler
Kadro6061 Al.
MaşaRST Blaze RL
Fren TakımıSram ELIXIR 1
Vites KoluShimano Acera SL-M390
Vites ÖnShimano Acera FD-M390
Vites ArkaShimano Acera RD-M390
Ayna KolShimano Acera FC-M391
ZincirYBN SC-9
RubleSram PG-950
JantTughra
Vites Sayısı27
Kadro ÖlçüsüS,M,L
FurşNeco 142
GidonRace Face Ride XC 31.8
BoğazRace Face Ride XC 31.8
Sele BorusuRace Face Ride XC 31.6
SeleTughra
PedalWellgo
LastikSchwalbe Black Jack
Ön HazneShimano R-M66
Arka HazneShimano R-M66

Scudo
herkesin de bildiği üzere bu sene sedona 2012 modelleri gerçekten pahalı. neden derseniz gerçekten iyi değişiklikler oldu ve kalitelerini düşürmek istemiyorlar. kadrosu çok iyi 741 in rengi desenleri derken sadece vites cekiş sistemi kötü. ama o paraya değer mi değmez mi başka ne alabilirim derseniz
focus whistler 2012 modeline bir bakın. ekipman,kadro ve kalite olarak sedonayı 2 ye katlıyor ;)

Çok daha kaliteli bir marka bisiklet alabilirsiniz bence. Bahsettiğiniz tutara Corratec/ Specialized/ Cannondale/ Giant/ Trek gibi adıbelli markalar tercih edebilirsiniz.

Sedona gerçekten çok iyi. 741 de her şartta iş görür. Fakat, yukarıda arkadaşların da yazdıkları gibi, bu yılki Sedona bisikletlerin fiyatı pahalı. Bence de 741 yerine başka alternatifler de düşünülebilir. Çünkü bisiklet hakkında geliştikçe, zamanla 741 i modifiye ihtiyacı da duyabilirsiniz, bu da ek masraf demek.

Ben de 741 kullanıyorum, çok ta memnununm ama çoğu parçasını değiştirdim: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=90049

Bu paylaşımdan sonra da; sele, seleborusu ve dış lastikleri değiştirdim. Bu haliyle isteğime kavuştum, İnşallah uzun yıllar kullanırım. Fakat tüm bunlar zaman ve para istiyor. Bu yönleri de düşünerek bisiklet seçimi yapmanızı, mümkünse çok iyi araştırıp, düşünüp bir kere almanızı tavsiye ederim

Geri