Scudo Sports

Sedona 711 v Sizce Nasıl ?

Scudo
kitlenebilir ve sertliği ayarlanabilir amortisörü olması güzel. o fiyata alabileceğin en iyi bisiklet zaten. biraz daha çıkarsan kron xc 1000 e yönelebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
711V modeli disk fren upgrade için uygun altyapıya sahiptir...

ben nisan 15'den beri tepesindeyim... çok memnunum...

3 haftadır kullanıyorum. Gayet iyi bisiklet. İleride bisiklette ustalaşırsam vitesi 27'ye çıkarmayı düşünüyorum.

2010 mekanik disk fren modelini 1000 kmye yakın kullandım.
kesinlikle tavsiye ederim :)

@Mehmet Ergene
Hatırladığım kadarıyla ön amortisörün devre dışı bırakılma özelliği bu modelde yok; ben de kendime bir Sedona almak istediğim için biliyorum...

Geçenlerde bir bisikletçide 741 ile beraber inceleme fırsatım oldu. Yanlış hatırlamıyorsam 711 450$'dan, 741 ise 650$'dan satışa sunuluyor. Ama bu kilit sistemi başlığın konusu olan 711'de değil 741'de vardı.

Peki ayarlanabilir olma özelliği nasıl?

Yani ortadaki amortisörün yay gerginliği döndürülerek ayarlanabiliyor; bunu biliyorum ama diğeri nasıl ayarlanıyor?

Sevgiler, saygılar...

2 senedir kullanmaktayım ve çok memnunum. Fiyat-performans açısından çok iyi gerçekten. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz...

@Salih Dinçer

Hayır Sedona 711 v modelinde kiltlenebilir maşa mevcut gidip yakındanda gördüm başlangıç için güzel bi bisiklet ben baya bi araştırmıştım tam alıyodum sürpriz oldu Scott aldım :D şimdiden hayırlı olsun alırsanız

2011 sedona 711 lerde kitlenebilir ve ayarlanabilir amortisör var.
ayrıca 2011 modeldeki disk fren mekanik değil hidrolik.

@Salih Dinçer

bu modelde (711V) ön amortisörün devre dışı bırakılma özelliği var... Bende bu model var oradan biliyorum :)

680 TL'na aldım...

Geri