Scudo Sports

Sedona 701 Borla'dan Çok Mu Kötü?

Doğukan Yıldız

Aktif Üye
Tepki
31
Uzun zamandır araştırıyorum bildiğiniz gibi. Eğer bütçe 400 leri geçerse beklemem gerekecek ama bir an önce binmek istiyorum. Aslında Borla'da karar kıldım 540 liraya alacaktım bir süre sonra ama 701 i gördüm. 420 lira fiyatı var. Sizce alınır mı yoksa Borla için biraz daha beklemeli mi?

Scudo
Dostum ne zaman seni forumda görsem çeşitli bisikletleri araştırıp soruyorsun.
İnşallah gönlündeki bisiklete kavuşman dileğiyle.Bakalım bende Borla almayı düşünüyorum.

Biraz daha bekleyıp olabıldıgınce ıyı bısey almanızı tavsıye ederım.Sabredip borla alın pişman olmazsınız.

Bir kere alacaksınız bence Borla derim. Başlangıç seviyesinde kendini kanıtlamış bir model..

@İsa Karagöl

Öyle vallahi hocam. Bütçe az olunca ince eleyip sık dokuyor insan.

@MehmetCan TUGAN

@Burak ÖZBEK

Cevaplarınız için teşekkürler. Aslında 711 V almak istiyorum ben ama dediğim gibi bütçe. :) En iyisi biraz daha bekleyip en azından Borla almak.

Ben 701 almayı düşünüyorum.Acmıs oldugum konuda da ona karar vermiştim.Eger sen almadan ben almıs olursam üründen bahsedebilirim sana.Ancak kıyas yapamam cünkü elimde borla yok :)

711V ile gerçekten mutlu mesut gezersin ;) umarım bütçe sıkıntın çözülür ;)

Benimde max. 450 lira bütçem var.

Sedona 701

(link)

Kron XC250

(link)

İkisi arasında kaldım. :rolleyes:

Performans Bisiklet baktı satışlar iyi Borla'ya 70 lira zam yaptı. 701'e de 50 lira zam yapmış. 540 lirayken bile alamıyordum Borla'yı. Şimdilik bisiklet almak hayal oldu sağ olsunlar.

abi bence sen yinede borlayı bekle derim.. hiç olmadı 2 el borla al, çünkü 701 alırsan bisikleti yükseltemezsin.. hani aldın 1-2 yıl sonra elinde para oldu, maşan eskidi maşayı borlada model yükselterek değiştirebilirsin fakat 701 de öyle bir imkanın yok.. sana tavsiyem 2. elde olsa bir borla alman :)

@mcqueen93

Hocam nasıl olsa en azından 5 ay bekleyeceğim artık. 610 liraya Borla alacağıma 711 alırım. Zaten gözüm ondaydı. :)

Doğru.. borla yerine 711 almak daha iyi.. İmkanı olan için tabi. Ben de 711 v almayı düşünüyorum.

Borla veya 711v alman ilerisi için daha isabetli bir karar olur bence

@Doğukan Yıldız

Bu yazı bisikletsiz boş geçireceğinize ikinci elden bütçenize uygun bir bisiklet düşürmenizi öneririm. Yaz öncesi bisikletini satıp değiştirmek isteyen çok olacaktır.

Sana tavsiyelerim; Sedona 711-V > Kron XC-500=(kompenent olarak kron daha iyi) Sedona Borla, 701 düşünme derdim :)

@Göker Gülay

Bu yaz zaten pek zamanım olmayacak hocam.

@Harun Sayı

Dediğiniz gibi 711 V en iyi seçim. Tasarımı da göze hoş geliyor. Siyah olması zaten... :)

Geri