Scudo Sports

Sedona 410 Sele Borusu

poet

Daimi Üye
Tepki
163
Merhabalar,
Sedona 410 umun selesini erdoğanlardan yeni satın aldığım selle royal freedom modarate strengtex premium sele ile değiştirmek istedim ancak sele bisiklete takıldığı zaman,sele altındaki o yarım dairedeki tırnakları sona kadar getirip sıkmama rağmen, selenin burun kısmı hafif havaya bakıyor ki benim istediğim bunun tam tersi hafif yere bakması yani. ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosyalar

• 20160422_132011.jpg
    20160422_132011.jpg
    80,6 KB · Okunma: 75
  • 20160422_132035.jpg
    20160422_132035.jpg
    92,3 KB · Okunma: 75
Scudo
O tırnaklı dediğiniz kısım vida iyice gevşetildiğinde tam terse takılabiliyordu sanırsam. Deneyin bi olur büyük ihtimalle. Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: poet
Vida kısmı bisikletin gidona tarafına takılınca daha kötü oldu onu da denedim. Aradım aslı bisikleti servise götürün dedi ilgili arkadaş. Hoş bunu da takamıyorsam yuh bana dimi ☺ sanırım fabrikasyon hatası var özellikle orijinal seleyi değiştirmeden anlaşılmıyor bence. Yani açıları çok dar tutmuşlar sanki. İki kısımdaki tırnak sayısını dahi saydım ☺ Siz selenin burnunu öne rahatlıkla eğebiliyor musunuz mbb?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@poet bende eğiliyor bi sorunu yok. Anlamadım sizin olayı inşallah çözersiniz. Kolay gelsin

• Beğen
@poet
Merhaba,
sari ile isaretlediginiz disli olan parcanin yönünü degstirin. Yani sari okun gösterdigi tarafi öne dogru takin. genelde hata o parcanin yanlis yöne dogru takilmasindan kaynaklaniyor.

• Beğen
Deneyeyim çok teşekkür ederim

Denedim olmadı yapacak tek şey o sarı okla gösterdiğim dişlinin ortadındaki deliği sanayide genişlettireceğim başka bir çözüm aklıma gelmiyor

Geri