Scudo Sports

Sedona 410 çalındı Derince - Kocaeli

mfocak

Üye
Tepki
25
Bisiklet
Castello
sayın arkadaşlar sedona 410 , 52 kadro bisikletim çalınmıştır. 07.10.2018 tarihinde Derince 60 evler evin balkonundan çalındı. gören duyanların 0535 222 00 28 numaradan ulaşabilirler.
410.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulursunuz geriye.

Balkon kaçıncı kattaydı da çalışabildik acaba ?

## pardon tablet azizliği , çalınabildi yazacaktım.

1. kat kilitliydi herzaman ama işte dikkatsizlik kilitlemediğim gün de çalındı.

Hocam çok üzüldüm :(

Çarşamba günleri Kullar kapalı pazar yerinde kurulan bit pazarına bakmanızı tavsiye ederim . Satılan bisikletlerin çalıntı olduğunu bizzat satıcının ağzından duydum ama derinceden çaldıkları bisikleti yakın civarda satacaklarını pek sanmam .

Bunun yanısıra görgü tanığı veya güvenlik kamerası var mı diye araştırın .

" Kilitli olduğunu beyan ederek " emniyet birimlerine başvurun .

Letgo-Sahibinden.com ve Facebook 2.el satış sitelerine göz atmanizda fayda var.

Bisiklet gruplarına , sosyal medya hesaplarına haber salın özellikle bu konuda bisiklette ayırt edici bir özellik varsa işinizi kolaylaştırır.

Bildiğim kadarıyla oturduğunuz bina güvenlikli ise bisikletin ücretini site yönetiminden tazmin etme hakkınız bulunuyor .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisikletin ederi ne kadar ki? geçmiş olsun.

Çok çok geçmiş olsun kardeşim gördüğüm anda haber veririm ve İzmit Yahyakaptanda benim190322190323 bisikletim de bugün çalındı eğer görürseniz ve haber verirseniz çook çook sevinirim arkadaşlar... 2 ay boyunca bisikleti alabilmek için köpek gibi çalışmıştım... Bisiklete binmemin amacı binerken kendimi çok özgür hissediyorum ve doğaya gram zararım olmuyor malesef ki bu zevkimi ve doğayı bir nebze de temiz tutma amacımı bugün itibariyle elimden aldılar...

Çok geçmiş olsun Serhat hocam. İnşallah en kısa sürede bulunur makina.

@Kron XC100

Sağ ol kardeşim inşallah

Geri