ismail dalkıran
Üye
- Tepki
- 14
- Bisiklet
- Sedona
Merhaba arkadaşlar Geçenlerde yeni bir bisiklet aldım.Sedona 340 bisikletin çoğu şeyi güzel. izmir doruk bisiklette kurulumunu yaptırdım.(yetkili servis).Şunu belirteyim bisikleti internetten performans bisikletin sitesinden sipariş ettim.Bisikleti Narlıdere den İzmir Küçükyalıda ki Doruk Bisiklete götürdüm .Doruk bisikletteki yetkili kişiler tabi kendilerinden almadığım için biraz serviste aceleye getirme ve fazla özen göstermemezlik yaptılar.Kurulumundan sonra sanki pedalda gevşeklik hafif oynama bir de yoldayken tık tık sesler geliyor tabi bunlara bisikletin kurulumun yapıldığı gün ilettim bir kaç pedaldan sonra.Doruk bisikletteki adam aldığın yere söyle gibi bir laf etti sonra dükkandaki diğer kişi de bisiklete bindi ve bir kaç tur attı yine birşey yok dedi.O an bu Doruk bisikletten soğudum.Adamların servis kalitesi düşük ve kendilerinden bisiklet alınmadıkça fazla ilgisiz davranıyorlar.Sonuçta aldığım bu sedona marka bisiklet faturalı ve garantili orjinal bir ürün.Sizlerle paylaştığım bu konuyu Sedona bisikletin merkeziyle de paylaşıcam.