Scudo Sports

Sedona 325 VS Carraro Sportive 227

Tepki
7
Arkadaşlar şehir bisikleti almak istiyorum.2. Bisiklet arasında kararsız kaldım. Hangisi daha kalitelidir. Hangisinin neresi kalitelidir yardımcı olursanız sevinirim ikisine shimano ama modelleri farklı bişiy anlamadım ..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Arkadaşlar bir soeum daha olacak benim boyum 165 bacak boyum 74 ben hangi kadro şehir bisikletine uygunum ?

sanırım 17"

Carraro bir tık daha üstün. Uygun kadroyu söylesek de bazısı rahat edemiyor daha büyük alıyor en iyisi deneyip bakman.

@Berke Kazankaya
ne yönüyle üstün carraro ? . benim bildiğim tek fark teker kalitesinde sedona iyi diye duydum ama gerisini bilmiyorum

2 bisikletin de sana uygun olacağını düşünüyorum ama o paraya başka seçenekleri de gözden geçirmeni tavsiye ederim yok illa bu 2 modelse Carraro derim.

@Ahmet Enes Saraç

Teker kalitesi diye bir olay yok vites grubu bakımından bir tık üstün.

tekerlek olarak sedona önde. Carraro arka viteste deore kullanıyor ki sedonada da acera var, deore daha iyi. Ön viteste de sedona daha iyi diye biliyorum. carraro 27
vites belki senin için bir artı olabilir. kadro kalitesi bildiğimden değil ama araştırdığım kadarı ile sedona da daha iyi. Carraro 100 TL civarı daha pahalı. Ben tercihimi sedona 325 den yana kullandım, ikisi de iyi bisiklet, karar senin... :)

Bu arada sedona 345 i de değerlendirebilirsin, eğer bulabilirsen tabi.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Enes Saraç
Geri