Ƥinokyo Forum Demirbaşı Kayıt 8 Aralık 2010 Mesaj 531 Tepki 613 Şehir Denizli İsim Önder Bisiklet Trek 10 Ağustos 2011 #1 Selam arkadaşlar malum yağmurlar geliyor bende bisikletten inmek istemiyorum yarın sirkeci tarafına gidicem çamurluk ve yağmur'da yol tutuşu iyi olan bir lastik bakıcam Bisikletim Sedona321 önerilerinizi bekliyorum Şimdiden çok tşk ederim...
Selam arkadaşlar malum yağmurlar geliyor bende bisikletten inmek istemiyorum yarın sirkeci tarafına gidicem çamurluk ve yağmur'da yol tutuşu iyi olan bir lastik bakıcam Bisikletim Sedona321 önerilerinizi bekliyorum Şimdiden çok tşk ederim...
Ƥinokyo Forum Demirbaşı Kayıt 8 Aralık 2010 Mesaj 531 Tepki 613 Şehir Denizli İsim Önder Bisiklet Trek 10 Ağustos 2011 #2 gökhan toros arkadaşımızın önerileriyle bugün delta bisiklette çamurluk ve bagaj taktirdik akortdumuzuda hallettik asi oglanimiz SEDONA321 klasik bir görüntü kazandı lastiklerimizide incelemesi gerekiyor eylül başında delta bisikletle sozlestik
gökhan toros arkadaşımızın önerileriyle bugün delta bisiklette çamurluk ve bagaj taktirdik akortdumuzuda hallettik asi oglanimiz SEDONA321 klasik bir görüntü kazandı lastiklerimizide incelemesi gerekiyor eylül başında delta bisikletle sozlestik