Scudo Sports

Sedona 2014

Hüseyin Külcüoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
658
Bisiklet
Ghost
(link)

2014 modelleri çok hoşuma gitti.Özellikle 27.5 jant olayına sıcak bakıyorum.Linkteki bisiklet hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.Görsel olarak çok hoşuma gitti.Donanım olarakta fena değil gibi.Fakat donanımdan pek anlamıyorum o yüzden teknik destek istiyorum sizlerden.

Scudo
Bugün Aslı Bisiklet'e telefon ettim. Yeni modellerin ne zaman bayilere dağıtılacağını sordum, bazı modellerin dağıtımının şubatı bulacağı söylendi. Anlaşılan bayağı bekleyeceğiz... :agla:

Düzenleme: Opps. Dalmışım direk konuya, pardon. :D Dalgınlık böyle bir şey olsa gerek.

Sedona 27,5jant için ara model çıkarmış diyebiliriz. Tamamen pazarlama stratejisi uygulamışlar. Donanım olarak 27,5 jant 26 veya 29 daki top modellerin altında kalıyor. 30vites 27,5 jant sedona yok!!! Maşa havalı değil!!! Bu konuya sinirlenmedim de değil hani.

Evet 27.5 jant için 26 ve 29 un 1. modellerindeki donanımı koymamışlar.

• Beğen
Tepkiler: Berke
şu anda sedona 729 kullanıyorum 2013 model ve çok çok memnunum. ancak yeni 950 modeline de aşık oldum ayak üstü :) muhtemelen 729 u satıp 950 alacam çünkü tam fiyat performans ürünü

@Seyithan Dündar

benim gördüğüm 2013 759 ile aralarında nerdeyse sadece maşa farkı var. fiyat farkı 700TL

@Eray I

İyi incelemediniz sanırım :D black code 8 2x10 20 vites, maşası reba havalı maşa. daha ne olsun! ayrıca 30 yapmak çok basit bisiklete sahip olduktan sonra ;)

:) karbon, 5000TL üzeri bir fiyat , tartışılır tabi

Fırefly tam bir tasarım harikası. geometrisi ile fosforlu görünümü ile benden 10 puan aldı.

• Beğen
Tepkiler: ugur tevfik seven
maşa ve jantlarda ciddi bi fark var. dt swiss jantlar kullanılmış 950 de. ve 29 inç için 700 tl havalı maşa için bile değerken üstüne dt swiss jant alabiliyoruz. 26 inç bisikletler kadar kolay bulunmuyor bunların parçaları.

şehir bisikleti olarak 310 hoşuma gitti. fiyatıda güzel. mtb den vazgeçmeye çalışıyorum vazgeçersem alacağım bisiklettir 310

@Osman D.

Tamam da onun fiyatı üst düzey. 650 ve 950 modellerini inceleyin 2000-2500 arası bir fiyatları var 27.5 için o fiyat arasında o donanım seçeneği yok.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri