Scudo Sports

sedan kasa için bisiklet taşıyıcı

Çağlayan

Forum Bağımlısı
Tepki
891
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
arkadaşlar merhaba, başlıktada da belirttiğim gibi , sedan kasa için bisiklet taşıyıcı arıyorum
uygun bir şey olursa sevinirim, piyasada da var 2. el ama çok ucuk rakamlar istiyorlar

Scudo
Günaydın,
dün öğleden sonra A101'in camındaki posterde gördüm. 150 TL fiyatı var. Her kasa araca uyar. Aynı modeli kullanıyorum, aracım sedan.
Sağlıcakla kın.

Günaydın,
dün öğleden sonra A101'in camındaki posterde gördüm. 150 TL fiyatı var. Her kasa araca uyar. Aynı modeli kullanıyorum, aracım sedan.
Sağlıcakla kın.

merhaba teşekkür ederim hemşerim bi bakim, herhangi bi atma riski var mı

merhaba teşekkür ederim hemşerim bi bakim, herhangi bi atma riski var mı
Ben tam 10 yıldır kullanıyorum, çok şükür bir sorun yaşamadım. Yine de bisikleti yükleyip yola çıktıktan 10 km kadar sonra bağladığınız yerleri vb. noktaları kontrol edip yola devam edersiniz. Bu şekilde 90 km/h hızı aşmamaya çalışarak yolunuza devam edersiniz. Mümkünse arada durup kontrol edersiniz. Ben İzmir-Aydın, Aydın-Muğla, Aydın -Didim bir çok defa kullandım, şimdiye kadar sorun yok. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Ben tam 10 yıldır kullanıyorum, çok şükür bir sorun yaşamadım. Yine de bisikleti yükleyip yola çıktıktan 10 km kadar sonra bağladığınız yerleri vb. noktaları kontrol edip yola devam edersiniz. Bu şekilde 90 km/h hızı aşmamaya çalışarak yolunuza devam edersiniz. Mümkünse arada durup kontrol edersiniz. Ben İzmir-Aydın, Aydın-Muğla, Aydın -Didim bir çok defa kullandım, şimdiye kadar sorun yok. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.

teşekkür ederim kazasız belasız

Geri