Çağlayan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 891
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Günaydın,
dün öğleden sonra A101'in camındaki posterde gördüm. 150 TL fiyatı var. Her kasa araca uyar. Aynı modeli kullanıyorum, aracım sedan.
Sağlıcakla kın.
Ben tam 10 yıldır kullanıyorum, çok şükür bir sorun yaşamadım. Yine de bisikleti yükleyip yola çıktıktan 10 km kadar sonra bağladığınız yerleri vb. noktaları kontrol edip yola devam edersiniz. Bu şekilde 90 km/h hızı aşmamaya çalışarak yolunuza devam edersiniz. Mümkünse arada durup kontrol edersiniz. Ben İzmir-Aydın, Aydın-Muğla, Aydın -Didim bir çok defa kullandım, şimdiye kadar sorun yok. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.merhaba teşekkür ederim hemşerim bi bakim, herhangi bi atma riski var mı
Ben tam 10 yıldır kullanıyorum, çok şükür bir sorun yaşamadım. Yine de bisikleti yükleyip yola çıktıktan 10 km kadar sonra bağladığınız yerleri vb. noktaları kontrol edip yola devam edersiniz. Bu şekilde 90 km/h hızı aşmamaya çalışarak yolunuza devam edersiniz. Mümkünse arada durup kontrol edersiniz. Ben İzmir-Aydın, Aydın-Muğla, Aydın -Didim bir çok defa kullandım, şimdiye kadar sorun yok. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.