Scudo Sports

Seçenekleri 2 ye düşürdüm ama hala karar veremiyorum...!

Tepki
1
Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum...Uuzn zamandır bir şehir/tur bisikleti almak istiyorum ve internetten araştırma yapıyorum...Hafta sonlarıda Eymir gölünde değişik marka bisikletleri kiralayıp deniyorum...Sonuç olarak aşağıdaki iki modelde takıldım bunlardan birini alacağım ama hangisini...benim kullanım amacım tamamen hobi ve fitness amaçlı...Değerli yorumlarınızı bekliyorum...

(link)

(link)

Scudo
bence CANNONDALE QUICK SPEED 4 TIAGRA TUR BİSİKLETİ 2013

mukayese yapacak bilgim yok ama sse disc modeli ile iki-üç aydır çok keyifli pedallıyorum.sanırım 1500 km oldu.( arazi de hiç kullanmadım ama )üstelik bir kaç aylık bir bisikletçiyim.sorunsuz bir model.kesinlikle tavsiye ederim.bir sonraki bisikletim de specialized olacak yani markadan da çok memnunum.o kadar hızlı ve seri bir model ki 35 yaşımdan sonra bana roubaix-tarmac hayalleri kurduruyor.. :)
birşeyler ifade eder sanırım..bir çaylağa 2 günde 200 km yaptırdı bu alet..üstelik çadır,2 mat ve uyku tulumu , çantalar v.s ile yaklaşık 13 kg...bu kısa turun ortalaması ise 9saat 35 dk.pedallama ile 19.1 ortalama hız..o kadar yük ile düz yolda 40.8 max hız da cabası :)

allah kolaylık versin zor gerçekten zor seçim:D
%51 sirrus diyim bende
tipinden dolayı

Sirrus daha iyi gibi geldi bana. rengide hoş .

(link)
Bugün bu bisikletigördüm ve resmen aşık oldum sanırım şartlarımı zorlayıp bu bisikleti alıcam...Ne dersiniz???

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Orkun Abalı

İçinize sineni alın,güzel bisikletler..

Yorumlar ve sıklar çoğaldıkça,kafanız daha çok karışır..

2 side görüntü olarak güzel ama bence scott sportster yada sup serisi sup yolda gayet hızlı ivmeleniyor sportste ise yol ayırt etmiyor gayet sağlam ben kullanıyorum çok memnunum şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Orkun Abalı
fitnes olarak en baba modelleri tercih etmişsiniz. Bunun yanına birde merida t serisi, corratec shape pro yuda ekleyin. Cannondale belki alü teknolojisinde bir adım öne geçebilir. Ama kullandığım quick çok estetik bir kadro sunsada kullanımı nedense ağır gelmişti bana. sse nin ise karbon maşası ilerde çıkmayı düşünebileceğin ağır turlar için bir handikap oluşturuyor. Disk freni olmayan bir T5 öne çıkan safkan bir fitnes. Ama oda karbon maşa ve 24 telli. Yani uzun turlar için bisiklet açısından bir risk (jant teli kırılır, akort bozulur, ön bagaj olmaz v.s) Kullanmakta olduğum sub ta bir hız canavarı olmakla birlikte ortalamada bir kaç km ile saydığım bisikletlerin gerisinde kalabilir. Tabiki herşeyin başı senin kasların. Sub u uzun turlara gözükapalı çıkabileceğin için banko tercih ederim. Çünkü uzun bir turda yüklü isen ortalaman ha 25 km olmuş ha 27. Birşey farketmez. Bindiğim corratec shape oldukça hafif bir atak bir bisikletti. dediğim gibi sırf fitnes ise gönlümdeki bisiklet bir Merida T5. Ama turu da düşünürsen scott sub ve corratec shape pro derim.

• Beğen
Tepkiler: Orkun Abalı
Geri