Scudo Sports

seçemiyorum :D ...

Fatih GEZER

Aktif Üye
Tepki
128
merhaba...
sayın biskletseverle,

ben trek 4300 , scott aspect 50, scott sportster p5 ve sportster p6 arasında kaldım butcem max 500 euro orta seviyeli ve orta sıklıkla gunde 1-2km arası suruculerdenim bu bisikletler içinde en iyisi hangisidir ve ya bu seviyede önerebileceğiniz bisikletler varmıdır yardımcı olursanız çok sevinrim

şimdiden teşekkürler...
iyi sürüşler...:)

trek 4300: (link)

scott aspect 50: (link)

sportster p5 ve p6: (link)

Scudo
Bence trek bisikleti almalısın !

görünüş performan olarak en ıyısı bu ;)

ikiside güzle seçim gerçekten zor....kolay gelsin...

yardımlarınız için çok teşekkürler p5 veya p6 iyi değil mi sizce diğerlerine göre ...

@gaflet

hocam ben scott u çok araştırdım tercihin o yönde olacaksa p4 almalısın.. p5 bana ara bir model gibi geldi..
ya amortisörsüz bir seçim yapım p6 almalısın ya da p4. çünkü p5in amortisörü kilitlenmiyor, sıkıştırılabiliyor sadece...

ben de scottlar arasında gidip gelirken kararımı p4 yönünde verdim. tabi fiyat biaraz yüksek ama bekleyeceğim ve değecek... ;)

merhaba ben de 2 gün önce trek 4300 aldım henüz çok fazla kullanma imkanım olmadı ama ilk intibası çok iyi önerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Fatih GEZER
ben şimdi aspect 50 ile trek 4300 arasında kaldım çok kararsızım iskiside çok yakın özellikteler...

hangisni seçmeliyim performans güç dayanıklılık olarak değerlendirebilirmisniz teşekkürler

evet niye hiç düşünmeden scott herkes den farklı cevaplar iyice kafam karıştı :D

Geri