Ç Çelik Mehmet Üye Kayıt 5 Şubat 2013 Mesaj 9 Tepki 7 Şehir İstanbul/Pendik Bisiklet Sedona 13 Şubat 2013 #1 Beyler sizce hangisi uzun yol için
Serdar Uyanık Üye Kayıt 27 Temmuz 2010 Mesaj 3 Tepki 0 Şehir Fethiye Bisiklet Corratec 13 Şubat 2013 #2 Selamlar benim bisikletim aşağıdaki linkteki model bence uzun yol için çok iyi , bu model touring olarak üretildi yeniler ise şehir kullanımına da uygun, geometrik olarak da belli oluyor ... (link)
Selamlar benim bisikletim aşağıdaki linkteki model bence uzun yol için çok iyi , bu model touring olarak üretildi yeniler ise şehir kullanımına da uygun, geometrik olarak da belli oluyor ... (link)
Koray Uzun Daimi Üye Kayıt 4 Mayıs 2011 Mesaj 260 Tepki 250 Şehir İstanbul Bisiklet Sedona 13 Şubat 2013 #3 Ben de 2011 kullandım uzun süre. Uzun turlar için önemli sayılabilecek ayrıntıları içeren bir bisiklet. Yenileri hakkında bilgim yok maalesef.
Ben de 2011 kullandım uzun süre. Uzun turlar için önemli sayılabilecek ayrıntıları içeren bir bisiklet. Yenileri hakkında bilgim yok maalesef.