ArkadaŞlar Scott Yz 35 Modelİyle Dh. Srett. Vb. AŞiri Kullanim Yapabİlİrmİyİm. Bİsİkletİn Fİyati Çok Uygun. Dh. Derken Ortalama Bİr Tepeden Sorunsuz İnİŞİ Kast Edİyorum. Bu Marka Ve Model Hakkindakİ DÜŞÜncelerİnİzİ Yazarsaniz Sevİnİrİm Sevgİler
scott voltage yz35 in sadece cantları ve ilerde maşası sorun çıkarabilir... ancak bence cantları değiştirdikten sonra dj-street-light freeride- dh kaldırmaz ama tam anlamıyla light freeride da sorun çıkarmaz.....
Bende Yz2 var, aldıktan sonra bugüne kadar değiştirdiğim ve aldığım parçalar; aynakol (tek dişliye düşürmek için), gergi, gidon, gidon boğazı.. Şimdi frenleri ve lastikleri değiştirmeyi planlıyorum sonra maşa..
yz2 deki parçalarda pek fazla iyi değil. eğer kendim toplarım diyorsan yz3-35 iyi toplu alıyım diyolarsan en aşağı yz15 al, alabiliyorsan yz0 al.
yz35 i alırsan firenlere yay modifiyesi ile avid bb5 ler gibi hafif olabiliyor. ayna kol en alt model yaprakları sökülmüyor, jantlar tek jant bir 180 atışta ikiye katlanıyor, vites acera çok daha üst bişey takman gerek. maşası yüksek atlayışları her gün defalarca yapmazsan seni belli bi süre idare eder. ama değiştirmen gerek lastiklerde yumuşak yol tutuşu iyi. tabi daha kalın bi lastik daha iyi olur.