Scudo Sports

Scott Usa comp.Raceıng

Scudo
yaş 51 ve bisiklete hala 4 koldan diğil 2 tekerle sarılmışsınız helal SCOTT USA bambaşka kazasız inişler(mavi boncuk):D

çok güzel bisiklet,yaşınız ayrıca dikkat cekiyor inşallah uzun sürler sağlıklı bir şekilde sürersiniz.güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: semih59
Farklı ve de renkleri çok hoş bir bisiklet.Güle güle kullanın.....

• Beğen
@muhammed akan

Teşekkür ederim.17 yaşımdan beri pedalladım.Ve pedallıyorum. scott benim altıncı bisikletim oldu.Diğerleri duruyor.Bir yol orjinal fransız malı peugeot1975 model var. Malzemesi campagnone mtb castello, raleght, bıanchı,Rockrıder,Ve usa scott üç bisiklet yazlıkda 3 bisiklet istanbulda

standart dizayn mtb kadroları ayrı bir çekiciliği var.çok güzel bir bisikletiniz var kazasız pedallar dilerim.

• Beğen
Hayırlı olsun.Çok sağlam ve şık bir scott.Güle güle kullanın.

• Beğen
Semih abim kendin gibi yakışıklı bir bisikletin var güle güle kullan

• Beğen
@hakkem

Teşekkür ederim.:)

Scott her zaman Scott ve heryerde Scott,daha nice yıllar birlikteliğiniz bozulmasın...

• Beğen
Güzel bisikletiniz varmış...Kadro rengi güzel...Ve yaklaşık 34 yıldır bisiklet kullandığınızı düşünürsek,tek kelimeyle harika derim.Tebrikler...Helal olsun...Bisiklet garajınızı da görmek isteriz...6 tane bisikletinizi merak ettim doğrusu:)

• Beğen
scott un bu bisikletleri hakkında pek fazla bilgim yok ama kullananlar baya güzel olduğunu söylüyor,güzel duruyo.bol pedallar kazasız sürüşler dilerim...

• Beğen
bendede scoot usa scandıum modeli vardı.. çok hafif olmasına karşın şaşırtıcı derecede sağlam bir kadroydu..sadece v fren olduğu için satmıştım... renkleri çok güzel... umarım ömür boyu pedallarsınız....

@Cihan Aydan

(link)

@semih59

(link)

@semih59

(link)

Geri