Scudo Sports

Scott Sub Lar Sorun Çikarirmi?

özkan can

Üye
Tepki
5
bisiklet alma aşamasındaym araştırıyorum,scott specialized vs bakıyorum ve bir arkadaşıma danıştım o da scotlarda sık sorun olduğunu belirtti.sizce öylemi?özellikle p5 sub 30 da nasıldır?

Scudo
sorun çıkaracak bir şeyi yoktur.1 yıldır sub 10 kullanıyorum. taş gibi bisiklet ama istanbulun çukurlarında çok lastik patlatıyorum. tavsiye ederim

kesinlikle sorun çıkaracak bi şey yok.kadro zaten kendini kanıtlamış, en kötü ihtimal 5 yıl garanti(ömür boyu diyenlerde var ama). lastik olayı birazcık sıkıntı. schwalbe marathon lastikde aldın mı? dertler tamamen biter. ben 1 aydır kullanıyorum. süper.

merhaba..
bende sub 30 var.. 1 ay once kaza yaptım ben yaralandım o yaralanmadı. ayarları bile bozulmadı :) cok sağlam bisiklettr... tavsye ederim... bide 2010 modeli daha da karizmatik..

Bende 1 yıl sub 30 kullandım.Çok sağlam bir bisiklet gerçekten.Yolda yağ gibi akıp gideceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: YusufM
hah,tam arıza birine denk geldi bu soru.arkadaşım bende specialezid pro ,scott scale 30(carbon),giant xtc1.0 , bir giant daha ve özel üretim bir bianchi var.giantler gerçekten nefis.speci... fena..ama scott....biri laf ederse yüz yüze görüşmek isterim.hatta şöyle söyliyeyim BMW ne ise SCOTT odur..şaşmayacaksın...

@enver avcı

tecrübe esastır. ben de katılıyorum.

Ozan ve Enver kardeşim izin verirse..; :D :D Scott BMW ise Mercedes'e eşdeğeri alabilirmiyim (Öğrenebilirmiyim). :D İyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
Ben de 3 aydır Scott Sub 30 2010 kullanıyorum. 1000 km yapmışım.İnanılmaz akıcı ve hızlı bir bisiklet.
Şöyle bir örnek vereyim. 3-4 kişi grup haline birbirimizi bekleyerek yokuşu bitiriyoruz ve inişe geçerken hemen hemen eşit oranlarda pedal basmaya başlıyoruz ama ben daha az basıp sonra bırakıyorum. Yokuş aşağı akıcılığıyla diğer bisikletleri geçiyor. Çok zevkli bir şey...

scott al iyidir zaten giriş seviyesinde speciaized da aynı scottda aynı trekde aynı kalitede üst seviyelerde iş farklı oluyor hoş scottla specialiezed hep denkdir.

@gurkankas

doğrudur ikisini de kullanma imkanım olmadığı için.

@Agamemnon

evet katılıyorum yokuş aşağı çok akıcı bir bisiklet. ben de 2 gün önce 2009 sub 30 aldım. günü birlik bir iki tura çıktım ve mükemmel bir performansı var, yokuş aşağı kesin en birinci benim :)

@Bahadır Budak

iki gün önce nasıl 2009 sub 30 alabildiniz. ikinci el midir.
maşaya talibim.

scott sub 40, sub 50, trek fx 7.0, ideal crosmoo bunlardan hangisi daha uygun olur fiyat performans olarak
artıları eksileri nelerdir
bursada şehir içinde kullanıcam
beklentim hızlı kullanım
rijitlik kalite
performans

merhaba,
bende 2009 yılından beri sub 10 kullanıyorum. bisikleti amadan önce benimde çok kafam karışıktı, ilgilenen arkadaşlardan çok sordum soruşturdum. şehir içerisinde kullanmak istersen sub serinden vazgeçme, benim tavsiyem.

6 aydır sub 45 kullanıyor ve çok memnunum mükemmel bisikletler yapıyor scott

Geri