- Kadro Model/Tip
- Alloy 6061
- Bisiklet Marka
- Scott
- Maşa
- Zoom Kilitlemeli Amortisörlü
- Bisiklet Model
- Sub Cross 30
- Kadro Boyu (inç/cm)
- 48
- Ön Aktarıcı
- Shimano altus
- Jant Boyu
- 28 Jant
- Arka Aktarıcı
- Shimano Altus
- Fren Sistemi
- Hidrolik Disk
- Ön Fren
- Tektro
- Türü
- Ön Amortisörlü
- Çekiş Sistemi
- 3 x 8
- Arka Fren
- Tektro
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Vites Kolları
- Shimano Sl-M310
- Gidon
- Syncross 3.0
- Gidon Boğazı
- Syncross 3.0
- Sele
- Syncross 2.5
- Sele Borusu
- Syncross 3.0
- Lastikler
- Kenda
- Ağırlık
- 13.5
- Bulunduğu Şehir
- İstanbul (Avrupa)
- Kargo Seçenekleri
- Elden Teslim
- Fiyat
- 6000
- Kullanım Süresi
- Maksimum 50 km
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- 5322269961
Merhaba. Bisikleti alalı neredeyse 2 sene olmasına rağmen sadece bisikletçiden eve kadar kullanıldı. Bir kaç hafta önce tekrar bir hevesle gidip Decathlon'dan yaklaşık 1000 liraya aksesuarlar aldım ama yine 2 km kadar kullanıp kenara kaldırdım. Toplamda 20 km bile kullanılmadı. Bisiklet bilgileri aşağıdaki gibidir. İstanbul Suadiye'de isteyen kişiler gelip görebilir.
Aksesuarlar aşağıdaki gibidir.
Elops Cl100 Led Arka Aydınlatma
Riverside Bisiklet Tamir seti
Elops Fl 500 ön aydınlatma
Btwin 500 Sele altı çantası
Triban 500 matara kafesi
Elops 100 zil
Yapışkanlı iç lastik tamir seti
Elops 500 Bisiklet kilidi
Bir de sülük aldım ama modelini unuttum şu an. O da girişin bir üst seviyesi idi.
Ayrıca telefon tutuculu bir mini çanta sipariş ettim ama o henüz elime ulaşmadı. Onu da vereceğim.
Not: Uzun zamandır bisiklet dünyasından uzak kaldığım için yazmayı unuttuğum bir çok şey vardır. Sorularınıza elimden geldiğince hızlı cevap vermeye çalışacağım. WhatsApp üstünden de sorabilirsiniz.
Aksesuarlar aşağıdaki gibidir.
Elops Cl100 Led Arka Aydınlatma
Riverside Bisiklet Tamir seti
Elops Fl 500 ön aydınlatma
Btwin 500 Sele altı çantası
Triban 500 matara kafesi
Elops 100 zil
Yapışkanlı iç lastik tamir seti
Elops 500 Bisiklet kilidi
Bir de sülük aldım ama modelini unuttum şu an. O da girişin bir üst seviyesi idi.
Ayrıca telefon tutuculu bir mini çanta sipariş ettim ama o henüz elime ulaşmadı. Onu da vereceğim.
Not: Uzun zamandır bisiklet dünyasından uzak kaldığım için yazmayı unuttuğum bir çok şey vardır. Sorularınıza elimden geldiğince hızlı cevap vermeye çalışacağım. WhatsApp üstünden de sorabilirsiniz.
Dosyalar
-
2hXIUmFmdtfBlBxllZi5FOkStuiavm5AqDFKQgvgAdoYLXLFcP-DnnUacPleFjtBGdCRNzBfHtZ_y_lsqz92bOLHGYQSUo...jpg19,3 KB · Okunma: 321 -
0UU60RpjnNyItdIzmEk2G3ofufcSCF-FrJ8tdjl6b7J5xjLMNRXwULZPjTvfQYlommHabmOjih_Y6sJoPUb34MUp4E2fh4...jpg27,9 KB · Okunma: 326 -
MtMZ9iN2BPn-7DNdU-eLxM2uWvahDhXzyYuS_psKX0sCGsQzaXMDI0v2arlqklu6Dff7Tj7OTXNuRh-A0QhiaosYojIGQR...jpg9,4 KB · Okunma: 284 -
u2yZ-dseidu0PkSjq4uMcVLwlQSOvFmgunpn086tQ45npD9yae_cV1lvLop-1OY5HTEgiz954OmmAg8rHQLuk9Ug5g6tui...jpg13 KB · Okunma: 246 -
M5iZr1rYoS4cDCskMBxwiD5_dLO9kRpiOSRRgDf2_iajoKmviJ6j5twINxcKhrshO4YsgTDCiLsxLKsxnhJxMU7lG_jY1o...jpg85,8 KB · Okunma: 213